Gin Festival in Cruise Terminal op Kop van ZuidGin Festival in Cruise Terminal op Kop van Zuid
Back Back Nieuws

Gin Festival in Cruise Terminal op Kop van Zuid

08 juni 2018

Cruise Terminal Rotterdam wordt op zaterdag 23 juni omgetoverd tot een heus gin-paradijs. Tijdens de eerste editie van dit Gin Festival kunnen bezoekers allerlei verschillende G&T's proeven, terwijl ze uitzicht hebben op de prachtige Rotterdamse skyline. De primeur van het festival in de havenstad wordt waarschijnlijk drukbezocht, want de kaarten voor het veelbelovende evenement zijn al bijna uitverkocht: 'Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. Na ons grote succes in Utrecht en Amsterdam werd het hoog tijd voor een derde locatie. We zijn trots dat de liefde voor gin én Rotterdam samenkomt op deze zomerse zaterdag,' vertelt medeorganisator Rick van Bezooijen.

Gin Festival Rotterdam

Na het grote succes in Utrecht en Amsterdam is het Gin Festival voor de eerste keer in Rotterdam aan de beurt. In de populaire Cruise Terminal Rotterdam op de Kop van Zuid worden honderden gins, jenevers, cocktails en tonics met trots gepresenteerd. De hele dag staat in het teken van een uitgebreide proeverij met goed gezelschap. Bij de entree wordt een bijbehorend proefglaasje meegegeven dat bij het ticket is inbegrepen. Hiermee kunnen de verschillende soorten merken uit binnen- en buitenland worden getest. Naast de grote namen als Bobby's, Hendrick's en Loopuyt vertellen ook de kleinere vertegenwoordigers de mooiste verhalen en geschiedenis van allerlei verrassende soorten gin. Ook zelf op ontdekkingstocht? Bezoek dan het Gin Lab en test de verschillende combinaties tot je je favoriet hebt gevonden! Drinken met een lege maag is natuurlijk geen goed plan, daarom is er een uitgebreide foodcourt aanwezig met diverse street food bites.

Over Gin Festival

Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. Het populaire drankje G&T is onderdeel geworden van elke bar en de afgelopen jaren komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle exclusieve en populaire gins kennis te maken. Ontmoet de makers en de verhalen van de dranken en proef de lekkerste combinaties! Dit jaar vindt het festival plaats in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!