GCB-symposium vertelt event organisators 'What's New'GCB-symposium vertelt event organisators 'What's New'
Back Back Nieuws

GCB-symposium vertelt event organisators 'What's New'

28 februari 2018

Office- en eventmanagers, (directie)-secretaresses, duizendpoten en organisatietalenten kunnen weer kennis en inspiratie opdoen én netwerken op 27 maart 2018. Dan vindt het vierde GCB-symposium plaats in MartiniPlaza met het thema What's New? 

Het Groningen Congres Bureau (GCB) pakt ook dit jaar weer uit met een grote belevingsbeurs waarbij veel bedrijven uit de eventbranche aanwezig zijn. Deze bruisende omgeving - met bijvoorbeeld vloggers, filmmakers en cateraars met proeverijen - is inmiddels een must geworden voor iedereen die weleens een bijeenkomst organiseert of wil gaan organiseren. 

Programma

Deelnemers kunnen ter plekke een keuze maken uit drie van de zeven workshops en er zijn rondleidingen door MartiniPlaza. Bijzonder zijn de workshops ‘Etiquette next level’ van Etiquette à la Carte & Beaumonde Hospitality en ‘Duurzame veranderbaarheid’ van Adecco / Dare2Change. Tijdens de workshop van cateraar Dennis Cooking Place kan iedereen zijn of haar zelfgemaakte culinaire chocoladedessert proeven.

Er zal veel te beleven zijn en alle deelnemers van dit symposium maken kans op mooie prijzen. Zoals twee tickets voor een vliegreis naar Kopenhagen, München of Brussel vanaf Groningen Airport Eelde. Daarnaast zijn er hotelovernachtingen te winnen.

Netwerkborrel

Om 16.30 uur start de prijsuitreiking, waarna de netwerkborrel begint. De leden van GRQ Business Network hebben dan hun ledenbijeenkomst afgesloten en zullen zich ook aansluiten bij de netwerkborrel van het GCB-Symposium.

Datum: 27 maart 2018
Tijd: 12.30 -18.00 uur
Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Informatie: Erika Pater, erika@gcb.nl
Aanmelden: 4e GCB Symposium 27 maart 2018

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!