25 oktober 2024

The Garden of Amsterdam en Vineyard Premium Catering bundelen krachten

Rubrieken

Begin oktober vond er een green event plaats bij de Arendshoeve – The Garden of Amsterdam voor een toonaangevende drogisterijketen. Dit vormde de aftrap voor een mooie, duurzame samenwerking tussen De Arendshoeve – The Garden of Amsterdam en Vineyard Premium Catering. Arendshoeve, The Garden of Amsterdam, heeft Vineyard Premium Catering als duurzame cateringpartner toegevoegd als samenwerkend cateraar.

De Arendshoeve neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid serieus en zet zich in voor mens en milieu. ‘Wij hebben maatschappelijk ondernemen, innovatie en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zo maken wij gebruik van restwarmte en liggen er 200 zonnepanelen op het dak van onze showkas. Wij werken graag samen met partners die ook duurzaam werken. Ook als het gaat om de catering.  Wij hebben Vineyard Premium Catering dan ook toegevoegd aan de cateraars waarmee we samenwerken’, zegt Jacob van Zijverden, eigenaar van De Arendshoeve, over de samenwerking.

Flexibele en duurzame samenwerking

Nienke Oosting, operationeel en marketingdirecteur bij Vineyard Premium Catering, is blij deze locatie toe te mogen voegen aan de portfolio. ‘Locaties zijn steeds vaker op zoek naar een flexibele, maar duurzame samenwerking. Wij willen voor deze locaties in Midden-Nederland de logische partner zijn én de beste cateraar of exploitant. De Arendshoeve past hier uitstekend bij. We hopen dan ook dat gasten van de Arendshoeve kiezen voor ons als cateraar.’

Onderdeel van deze samenwerking zijn de rapportages die Vineyard specifiek maakt voor De Arendshoeve waarin Vineyard per event rapporteert over bijvoorbeeld de inzet van plantaardige - t.o.v. dierlijke eiwitten, de oorsprong van producten, reststromen cycli en verbetermaatregelen. Vineyard heeft als doel geformuleerd deze rapportages verder te standaardiseren, uit te breiden en proactief te delen met opdrachtgevers. Met deze data dragen zij per locatie bij aan het behalen van de door hun gestelde duurzaamheidsdoelen.