Ga op expeditie in Friesland tijdens EventSummitGa op expeditie in Friesland tijdens EventSummit
Back Back Nieuws

Ga op expeditie in Friesland tijdens EventSummit

03 maart 2023

Schone lucht, meer water dan land en de nuchtere bevolking die dingen net even anders aanpakt. Friesland is precies ver genoeg om er echt even tussenuit te zijn, en voor veel Nederlanders een nieuw gebied vol ontdekkingen: van vergaderen op een skûtsje tot na borrelen met verse oesters. Wat ontdek jij op je expeditie in Friesland?

Ga tijdens EventSummit van de gebaande paden en verken verrassende locaties en activiteiten voor je volgende zakelijke meeting, congres of event. Op ruim twintig vierkante meter, ontmoet je twintig Friese bedrijven die je volop inspiratie bieden: meeting hotspots in de binnenstad van Leeuwarden, overnachtingen midden in de natuur, teamuitjes op de wadden of een personeelsfeest op het water. Bezoek het Friese Netwerkplein en stel jouw zakelijke event in Friesland ‘on the spot’ samen.

Avontuurlijke prijzen

Met een stoere wadden tortilla en lokale drankjes neem je alvast een voorproefje op je expeditie. Kom langs bij de Friese stands en speel mee om, avontuurlijke prijzen zoals een proefteamuitje naar Vlieland en overnachten op een glamping, een training persoonlijk leiderschap en meer! Ze ontmoeten je graag in zaal 3 - standnr 3G1, 3G2, 3G3, 3H1, 3H2, & 3H3.

Maak hier alvast kennis met de Friese ondernemers die meegaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!