
Met Foodsome stel je je eigen food line-up samen uit herkenbare thema’s. Denk aan een streetfood thema voor informele borrels, een walking dinner en diners voor netwerkavonden. Elk concept is helder geprijsd en wordt uitgevoerd door een professioneel team. ‘We halen het giswerk uit eventcatering’, zegt Jeroen Robberegt. ‘Met duidelijke pakketten, modulaire keuzes en één aanspreekpunt houd je focus op waar het om draait: je gasten.’
‘Creatief én schaalbaar’, vult Jasper Gronert aan. ‘Van streetfood tot walking dinner, onze thema’s bouwen we moeiteloos op naar grotere aantallen, zonder in te leveren op smaak of beleving.’ Foodsome richt zich op corporate evenementen zoals bedrijfsfeesten, productlanceringen, congressen en grootschalige diners. De belofte is simpel: heldere keuzes, transparante prijzen en een vlekkeloze uitvoering. Just awesome food.
Over Garçons Group
Garçons Group is opgericht door SVH Meesterkok Jeroen Robberegt en Jasper Gronert. Beiden deden ruime ervaring op in de Nederlandse sterrenwereld en hotellerie. Eerder startten zij Essense Food & Events (high-end catering en culinaire storytelling) en het succesvolle foodconcept Spicy Chef Events in samenwerking met sterrenchef Soenil Bahadoer. Met Foodsome breidt Garçons Group haar portfolio uit naar een breder publiek, met dezelfde focus op kwaliteit, gastvrijheid en beleving.