FoodFavors en de Domtoren vieren samenwerking FoodFavors en de Domtoren vieren samenwerking
Back Back Nieuws

FoodFavors en de Domtoren vieren samenwerking

19 februari 2024

FoodFavors en Domtoren kondigen met trots aan dat ze de samenwerking succesvol blijven voortzetten. Tijdens een feestelijk moment in de historische Michaëlskapel is het samenwerkingscontract tussen deze Utregse partners opnieuw getekend en officieel bevestigt.  

De Domtoren, hét icoon van Utrecht, heeft zeven jaar in de steigers gestaan wegens een intensieve renovatie. Met de verwijdering van de steigers in het vooruitzicht, staat de Domtoren op het punt om haar locatie weer beschikbaar te stellen voor evenementen en verhuur.

Unieke culinaire belevingen

De samenwerking tussen FoodFavors en Domtoren gaat al jaren terug. Als Utrechtse cateraar zorgt FoodFavors voor unieke culinaire belevingen die passen bij de historie van de locatie. Van sfeervolle diners en feestelijke borrels tot het vieren van de liefde op deze iconische plek in hartje Utrecht.

Symbool van trots

‘We zijn verheugd om onze samenwerking met de Domtoren voort te zetten en om bij te dragen aan het unieke karakter van deze historische locatie’, zegt Joost Luitse, directeur van FoodFavors. ‘De Domtoren is niet alleen een symbool van trots voor Utrecht, maar ook een prachtige setting voor unieke culinaire ervaringen en evenementen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!