Back Back Nieuws

Foodconcept in een omgebouwde trailer: UPGREAT food truck

13 oktober 2014
In de UPGREAT trailer proef je tijdens de Dutch Design Week 2014 dat puurheid en eenvoud heel krachtig zijn. In dit unieke foodconcept van Maison van den Boer schuif je aan voor een halfuur durende Design Food Experience. Ervaringen delen, nieuwe dingen uitproberen en vooral proeven.
 
Dutch Design Week Eindhoven biedt een enorm programma vol tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ‘n greets, feesten, en plekken waar je kunt eten en drinken. Er zijn in totaal meer dan 300 events op 80 locaties in de stad. Thema voor dit jaar: UP.

Aanschuiftafel
Maison van den Boer bouwt een van haar trailers tijdens DDW14 om tot eigentijdse aanschuiftafel. Hierin worden een vijftal design food topgerechtjes, die in nauwe samenwerking met Fooddesigner Annelies Hermsen zijn ontwikkeld, geserveerd. De gerechten zijn een vertegenwoordiging van het foodassortiment voor deze winter. Denk hierbij aan een extreem wildgerecht uit het concept The Hunt of een Oerhollands gerecht in een Dutch Design Jasje. De trailer geeft plaats aan 20 gasten en er zijn dagelijkse sessies van 12.00 tot 20.00.

Maison van den Boer heeft een samenwerking met FIFTH NRE. UPGREAT staat op het NRE terrein in Eindhoven. Tevens is de inrichting ondersteund door designverlichting van Brand van Egmond. Ook zijn er gedurende meerdere dagen sessies waarbij Annelies Hermsen korte lezingen geeft. Deze sessies zijn op do 23, 24 en 25 oktober in de sessies om 19:00 + 20:00. Verder wordt gasten na de sessie een creatief aperitief aangeboden in Fifth NRE. Ook zijn sessies afhuren voor zakelijke inspiratiesessies.

Waar en wanneer?
Dit kun je vinden op deze site.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!