Flint organiseert Zomer Sessies op terrasFlint organiseert Zomer Sessies op terras
Back Back Nieuws

Flint organiseert Zomer Sessies op terras

16 juni 2021

Deze zomer organiseert Flint de Zomer Sessies. Vier weekenden lang is de binnenplaats van Flint de place to be voor lekker eten in combinatie met live entertainment. Wegens de coronamaatregelen is de capaciteit op het terras nog beperkt, maar dat zal niet afdoen aan de sfeer. Het concept komt voor uit de succesvolle reeks Flint Festival Sessies die vorig jaar werden georganiseerd doordat alle Amersfoortse Festivals niet door konden gaan.

Driegangendiner en live optredens

Vanaf vrijdag 25 juni opent het theaterterras op vrijdag en zaterdag. Liefhebbers kunnen voor € 29,95 een plaats reserveren inclusief driegangendiner en live optredens. Het terras wordt gedurende alle sessies gedeeltelijk overdekt. De organisaties die een podium krijgen in de reeks optredens zijn Flirting with the Blues met Emily H. (25 en 26 juni), Mallejan met Janneke de Bijl en Sjors van der Panne (2 en 3 juli) en een kleurrijke Dinnershow door Stichting Keiroze (9 en 10 juli). Voor 16 en 17 juli staat het jaarlijkse Kampvuurconcert op de planning met singer-songwriter Judy Blank.

Kaarten

Inloop voor de ‘Flint Zomer Sessies’ is tussen 17.30 en 18.30 uur. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen in beperkt. Kaarten voor de Flint Zomer Sessies zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Fotocredits: Peter Putters

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!