Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals breidt verhuuraanbod uit met Mobiele Led Trailer

01 december 2011
Recentelijk is het verhuuraanbod van Faber Audiovisuals uitgebreid met een nieuwe “eyecatcher”. Na maandenlange voorbereidingen werd de bouw van de Mobiele Led Trailer met een scherm van maar liefst 80m2 deze maand afgerond.

Het Mitsubishi ODQ-scherm
Hoewel er meer Mobiele LED trailers van dit formaat op de markt zijn, is dit product uniek door gebruik van het Mitsubishi ODQ-10 scherm. Mitsubishi staat bekend als beste LED leverancier wereldwijd en dit scherm bewijst dat. “Ongeëvenaarde kwaliteit in grootbeeld, uniek voor de Europese markt.” Het Mitsubishi ODQ-10 scherm heeft 1152 x 672 pixels en daarmee een bijna virtuele HD resolutie. Het scherm is 360 graden roteerbaar en de trailer beschikt over een HD-SDI studio met daarin alle benodigde video-apparatuur. Naast de studio bezit de trailer een eigen 100 KVA aggregaat, zodat het scherm volledig stand alone kan draaien.

Audi Fis Ski Word Cup
De komende maanden zal het scherm worden ingezet tijdens de Audi Fis Ski World Cup wedstrijden. General Manager Cees Jan Faber:” In de wintermaanden moeten wij ons van wedstrijd naar wedstrijd haasten. Niets is makkelijker dan een scherm dat binnen een uur up and running is”.

Grote projecten
Met deze aanvulling in het assortiment gaat Faber ook in 2012 grote projecten als Formule 1, DTM, paardenkoersen door heel Europa en andere (topsport) evenementen faciliteren. Voor meer informatie over dit scherm en referenties kunt u terecht de website van Faber Audiovisuals. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!