Experience Smarketing shower in Cobra MuseumExperience Smarketing shower in Cobra Museum
Back Back Nieuws

Experience Smarketing shower in Cobra Museum

17 september 2018

Op 8 oktober a.s. zal er in het Cobra Museum te Amstelveen een korte Masterclass Experience smarketing (sales & marketing) worden georganiseerd door Lost Exhibitors in samenwerking met de FME en FEDET.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door het Cobra Museum, die dan net een nieuwe collectie binnen heeft. Ook zal Essent zakelijk een presentatie geven over hoe zij experience marketing meetbaar maken met een snelle R.O.I.

Waarom?

Veel bedrijven en organisaties worstelen regelmatig met de vraag wat hun experience marketing (beurzen en evenementen) activiteiten nu daadwerkelijk opleveren en hoe dit beter kan. Tijdens deze Masterclass wordt getoond hoe een andere (smarketing) aanpak zal leiden tot transparantie, meetbare conversie en dus een snelle R.O.I.

Een kijkje in de Experience Smarketing keuken van Essent Zakelijk

Armand van Hulst, Salesmanager bij Essent Zakelijk, zal tijdens deze Experience Smarketing Masterclass inzage geven hoe zij door een optimale intergratie tussen sales, marketing- en communicatie, hun doelstellingen behalen en wat hiervoor nodig is. Door transparant, strategisch en zowel intern-als extern trough the line te werken, zijn zij in staat voor ruim 25 beurzen en events op jaarbasis hun sales- en marketingdoelstellingen en een snelle ROI te behalen.

Kosteloze Benchmark

Tevens kunnen de gasten op deze avond kosteloos deelnemen aan een benchmark die in oktober van start zal gaan. Op deze wijze kan er meer van het succes van andere branchegenoten worden geleerd. 

Meer informatie en aanmelden

Deze bijeenkomst is interessant voor sales, marketing- en eventmanagers en directies van bedrijven. Marketing- en salesmanagers die gezamenlijk deze masterclass bijwonen, zullen daardoor meer rendement behalen. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, daardoor zijn er beperkt plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de website van Lost Exhibitors.

Programma

Ontvangst 16.00 uur
Masterclass 16.30 uur tot 18.00 uur
Borrel, netwerken en rondleiding 18.00 uur
Afsluiting 19.00 uur

 

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, daardoor zijn er beperkt plaatsen beschikbaar. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!