Experience 2017: meet Kristien Janssen Experience 2017: meet Kristien Janssen
Back Back Nieuws

Experience 2017: meet Kristien Janssen

17 oktober 2017

Kristien Janssen is Directeur Selecta (Starbucks- Lavazza) en gekozen tot Commercieel Directeur van jaar. Ze is een gedreven en gepassioneerde professional die haar omgeving in beweging brengt, waarbij het behalen en overstijgen van uitdagende targets centraal staan. Ze inspireert op krachtige wijze haar omgeving, waarmee ze in korte tijd een verandering in mindset voor elkaar krijgt.

Kristien verbindt afdelingen en mensen en helpt daarmee de organisatie naar een hoger level. Als geen ander in staat de klantwensen te vertalen naar wat Selecta kan betekenen voor de klant en hoe naar conversie toe te werken. 'Dream it, believe it, achieve it' is haar motto waarmee ze menig collega weet te inspireren. Een powervrouw met overtuigingskracht.

Experience 2017

Tijdens Experience 2017 in de RAI Amsterdam, zal Kristien ons op een zeer verassende wijze meenemen in de wijze waarop zij tegen experience marketing aankijkt en de investeringen hierin heeft stopgezet en waarom. Een presentatie met een verassende wending! Voor meer informatie www.experience2017.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!