Back Back Nieuws

Eventive Business Events organiseert banenbeurs Monsterboard.nl

06 oktober 2009
Eventive Business Events organiseert voor de tweede keer, in opdracht van Monsterboard.nl, de carrièredag Keep Holland Working Tour. Deze vindt plaats 12 oktober a.s. in de Amsterdamse Beurs van Berlage.

De Keep Holland Working Tour is een banenmarkt voor werkzoekenden. Mosterboard.nl biedt hen advies van en informatie over werkgevers en verschillende carrière-experts. De Keep Holland Working Tour heeft zijn oorsprong in Amerika, waar in onder meer New York, Boston, Chicago en Miami edities zijn gehouden. Met de Nederlandse variant wil Monsterboard.nl dit succes voortzetten.

 

"Monsterboard.nl werkt al ruim een jaar samen met Eventive. We hebben samen de Monster Mega Droombaandag en verschillende masterclasses georganiseerd. Door de samenwerking bij diverse projecten merk je dat de Monsterboard-medewerkers en Eventive op elkaar ingespeeld zijn en snel schakelen. We hanteren dezelfde uitgangspunten om effectief en kostenbewust mooie resultaten te behalen. Daarnaast weten we van elkaar dat we oog hebben voor kwaliteit en detail. Kortom: dit is een bijzonder vruchtbare samenwerking",  aldus Samantha Waas, Marketing Manager van Monsterboard.nl

 

Eventive Business Events is verantwoordelijk voor het locatiemanagement, de coördinatie van alle exposerende werkgevers en het beurscafé. Daarnaast verzorgt het full-service bureau de beursinrichting, alle logistiek omtrent de stands, het promotiemateriaal en de bezoekersregistratie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!