Event-, brand- en marketing professionals uitgenodigd voor A Day in DanceEvent-, brand- en marketing professionals uitgenodigd voor A Day in Dance
Back Back Nieuws

Event-, brand- en marketing professionals uitgenodigd voor A Day in Dance

23 juli 2017

Op 25 augustus is het zo ver: een nieuwe editie van A Day in Dance op het terrein van Mysteryland. Dutch Standard Events en ID&T nodigen event-, brand- en marketing professionals uit voor een dag vol inspiratie, nieuwe inzichten en bijzondere verhalen over de immens populaire dance industrie.

Waarom is de dance zo waanzinnig interessant en wat kan je er als professional van leren? 

Deze vraag wordt behandeld via verschillende thema’s als merk & publieksbeleving, brand activation, millenial marketing, music marketing, creativiteit en 'best practices'. In een uiterst interactief programma vol debat, workshops en presentaties delen onder andere Amsterdam Open Air, Booking.com, Heineken en 10.000 HOURS hun inzichten en ervaringen. 

Moeder aller dance festivals

Tijdens alweer de vierde editie van A Day In Dance wordt teruggekeerd naar de moeder aller Nederlandse dance festivals: Mysteryland. In samenwerking met ID&T is een middag gepland vol bijzondere verhalen, een uitgebreide rondleiding op het terrein boordevol interessante achtergrond kennis en een heuse afterparty op de camping samen met 12.000 bezoekers. Alle professionals op het gebied van live communicatie, brand activation, events, en alles wat maar te maken heeft met de real-life offline wereld zijn van harte uitgenodigd.

Sytze Wiersma van Dutch Standard Events: 'samen met alle betrokken partijen focussen we meer dan ooit op inspiratie en kiezen bij alle onderdelen van het programma op de eerste plaats voor interactie tussen deelnemers om zo het maximale uit de dag te halen.'

Yesterday is history, Today is a gift, Tomorrow is a mystery!

Ga voor meer informatie en het reserveren van uw deelname naar dutchstandardevents.com/adid. A Day in Dance is een initiatief van Dutch Standard Events en The School of House.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!