Back Back Nieuws

event 10: tips & tricks en do's & dont's

16 februari 2010
Een evenement is pas succesvol wanneer vooraf bepaalde doelstellingen worden gehaald. Maar wat is hiervoor nodig, welke technieken bestaan er om een event meetbaar te maken en welke partij kan mij daarbij helpen? Het antwoord op deze en andere vragen is volgens Steven Birnie (marketing coördinator Eventex) te vinden op event 10.

Tips & Tricks
"Op deze vakbeurs geven exposanten en informatieve sessies samen een overzicht van de mogelijkheden. Ook worden er tips gegeven die helpen om doelstellingen te realiseren. Boeiende en ervaren sprekers met verschillende inhoudelijke achtergronden zorgen voor een uitgebreid informatief programma. Denk aan onderwerpen als sponsoring, registratie, social networking, locatie selectie en mobile advertising," zo meldt Birnie.  

Kort en krachtig
Alle bijeenkomsten hebben één ding gemeen: Het gaat om korte sessies met direct toepasbare tips, tricks, do’s en dont’s voor het optimaliseren van events.


Wie, wat, waar en hoe?
Vraag dus nu kosteloos een toegangsbewijs aan voor event 10 en zie wat er allemaal te koop is, welke bedrijven er bestaan, wat belangrijke ontwikkelingen zijn en hoe u deze efficiënt in kunt zetten om zo uw doelstellingen te realiseren. De vakbeurs voor de totale event-, marketing- en communicatiebranche vindt plaats op 31 maart en 1 april in Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is Lean & Mean en staat voor ondernemen met de kenmerken van een panter: snel, efficiënt, scherp en gestroomlijnd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!