EUMASS kiest overtuigd voor La Butte aux BoisEUMASS kiest overtuigd voor La Butte aux Bois
Back Back Eventcase

EUMASS kiest overtuigd voor La Butte aux Bois

22 november 2018

Overal en elke dag vinden er noemenswaardige events plaats, georganiseerd door de krachtige Nederlandse evenementenbranche. Tevreden opdrachtgevers die hun doelstelling bereikt hebben, gasten die met een blijvende herinnering naar huis gaan en bureaus en locaties die kunnen terugkijken op een succesvol geproduceerd evenement. Wij vinden het de moeite waard om die events – klein, groot, met een kenniselement of juist fun, spraakmakend, intiem of spectaculair – een plek te geven op Events.nl in de rubriek Eventcase.

  • Naam evenement:  Building Bridges
  • Soort evenement: Galadiner
  • Opdrachtgever : Organisatie EUMASS
  • Datum evenement: 5 oktober 2018
  • Locatie: La Butte aux Bois, Lanaken
  • Doelgroep:  EUMASS Congres genodigden
  • Aantal gasten : 460

De European Union for Medicine in Assurance and Social Security (EUMASS), de Dutch Association for Insurance Medicine (NVVG), de Dutch Association of Medical Advisors in Private Insurance (GAV) and the Scientific Association for Insurance Medicine in Vlaanderen (WVV) hielden gezamenlijk van 4 tot 6 oktober een grootscheeps medisch congres in Maastricht.

Tijdens dit congres worden toonaangevende medische topontwikkelingen en uitdagende verzekeringsthema’s uitvoerig besproken en bediscussieerd vanuit verschillende internationale standpunten en invalshoeken.  Dit EUMASS congres is één van de grootste internationale educatieve evenementen in deze branche in Europa en trekt vele belanghebbenden en geïnteresseerden naar Maastricht. Als waardige afsluiting van een succesvolle en vruchtbare bijeenkomst wordt in stijl gedineerd bij domein La Butte aux Bois in Lanaken.

Stijlvol galadiner

La Butte aux Bois bevindt zich vlakbij Maastricht en dit adembenemend mooie domein wat grenst aan Nationaal Park Hoge Kempen is bij uitstek de meest geschikte locatie voor een galadiner in stijl met een groot aantal genodigden. ‘We hebben alles in huis om van een dergelijk grootschalig diner een succes te maken’ zegt Laura Martinelli, Guest Relation Manager, trots. 'Onze eigen sterrengastronomie en ons top (bedienend) personeel zorgen ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken.' 

Op dit historisch landgoed in weldadig groen is het leven goed en dat verwennen met grote klasse tot hun tradities behoort kan de organisatie van EUMASS inmiddels volmondig beamen.

Uitzonderlijke wensen

Sommige gasten zijn vegetariër, flexitariër of kunnen vanwege voedselallergie of geloofsovertuiging niet alles eten wat in het zorgvuldig gekozen menu voor komt. Bij dit specifieke galadiner zijn 87 uitzonderingen en dieetwensen op voorhand aan ons doorgegeven. Zijn er bij aanvang van het event onverhoopt extra uitzonderingen dan lossen we dat ter plekke elegant op. Zonder tafelschikking is het bij zo’n omvangrijk galadiner een behoorlijke uitdaging om deze speciale verzoeken in te willigen en de juiste personen de juiste gangen voor te schotelen. Door het hanteren van een slim uitgekiend kleurensysteem is de gehele bediening vlot verlopen en heeft iedereen het juiste gerecht gekregen.

Voetjes van de vloer

Voor dit aantal gasten zijn verschillende zalen en ruimtes als Alexanderhof, Napoleon salons, Le Bistrot en Carolus samengevoegd . In de verbindende ruimte is een groot podium gebouwd voor de 9 koppige band die ervoor zorgde dat na het diner de voetjes enthousiast van de vloer gingen. Het stijlvolle galadiner gaat zo naadloos over in een ontspannen feestavond.

Alle wensen ingewilligd?

Helaas niet alle wensen konden worden vervuld, we hebben een concessie moeten doen lacht Martinelli. Met een gastenaantal van 460 personen konden we niet het verzoek inwilligen om voorafgaande aan het galadiner een staand aperitief te organiseren. Daarvoor is dit kaliber diner te omvangrijk voor de logistieke mogelijkheden van onze locatie.

Hier doen we het voor!

Dat een galadiner van deze omvang zo goed verloopt is een groepsprestatie. De voorbereidingen zijn zorgvuldig maar du moment staat of valt een event met de prestatie van de uitvoerende groep. Alle complimenten aan mijn hardwerkende collega’s die zich vol vuur inzetten om elk event next level te tillen. De opdrachtgever is ook uitermate tevreden lacht Martinelli. Aan deze mooie feedback heb ik niets meer toe te voegen.

Beste Laura, 

Het diner was voortreffelijk. De complimenten aan de chef-kok en de bediening. Ik was zeer onder de indruk over de wijze waarop het uitserveren was georganiseerd. Petje af daarvoor. De deelnemers waren zeer enthousiast. De feestavond  met de muziek na afloop van het diner was ook geweldig. Inderdaad de sfeer was zeer goed. Ik kreeg de volgende dag ook alleen maar heel veel positieve reacties. 

Een geweldig resultaat dus. Het congres was ook succesvol. 

Hartelijke dank, ook voor alle medewerkers van La Butte aux Bois die ons een onvergetelijke avond hebben bezorgd.

 Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!