Back Back Nieuws

Erik Arbores viert zestiende verjaardag op Ibiza

05 augustus 2013
Erik Arbores schreef afgelopen zondag 4 augustus niet alleen geschiedenis door als jongste DJ ooit in ’s werelds grootste club te draaien, de avond stond namelijk volledig in het teken dat hij na 3 jaar eindelijk officieel aan de slag mocht als DJ in een nachtclub. Een bijzonder moment voor dit jonge talent dat gisteren zestien kaarsjes mocht uitblazen voor zijn verjaardag. ‘Ik had hier alleen maar van kunnen dromen’, zegt Arbores, ‘ik ben onwijs gelukkig met de kansen die ik heb gekregen en had me geen betere verjaardag kunnen voorstellen.’

Media aandacht
Erik werd naast zijn muzikale aspiraties en talent ook bekend doordat hij al op zijn 13e zijn Gymnasium Diploma behaalde. Hij was 5 keer te gast bij De Wereld Draait Door. Ook werd hij gevraagd voor het BNN programma 'Je Zal Het Maar Zijn' en was hij te zien in het Jeugdjournaal, Ik Hou Van Holland, bij Ivo Niehe en Hart Van Nederland. Hij was meerdere keren voorpaginanieuws bij verschillende landelijke dagbladen zoals het AD, het NRC, de Sp!ts en de Telegraaf. Na de eerste media aandacht bij DWDD kreeg hij van diverse platenlabels aanbiedingen. Zijn Take It-EP en Babylon / On The Move EP zijn bij Zouk Recordings/Armada uitgebracht. Erik is na zijn eindexamen Technische Natuurkunde gaan studeren aan de TU Delft, maar besloot na een half jaar om de studie te stoppen en zich fulltime op muziek te storten. In 2012 tekent Erik bij het wereldwijd grootste Dancelabel: Spinnin’ Records. De platenmaatschappij van onder andere Afrojack en Sander van Doorn.

Don’t Let Daddy Know
Het Nederlandse evenementen organisatie bureau E&A Events, die onder andere ook Kingsland Festival en Tik Tak Festival organiseerden dit jaar, presenteren een wekelijkse clubavond in de Privilege op Ibiza genaamd: Don’t Let Daddy Know. Het concept, dat vorig jaar van start ging met acht shows inclusief bekende namen als Steve Aoki, Major Lazer, NeYo, Sean Paul, Diplo en nog meer, beloofd ook dit seizoen weer een reeks clubavonden met DJ’s als Sander Van Doorn, Thomas Gold, Showtek, Deniz Koyu, Congorock, Quintino, Dyro en meer. Naast gevestigde namen, bieden ze ook een platform aan jong talent, vandaar dat ze ook graag Erik Arbores het podium wilde bieden voor deze bijzondere verjaardag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!