Eerste editie GinFever in jeneverhoofdstad SchiedamEerste editie GinFever in jeneverhoofdstad Schiedam
Back Back Nieuws

Eerste editie GinFever in jeneverhoofdstad Schiedam

25 juli 2018

Ginliefhebbers kunnen zaterdag 25 augustus hun hart ophalen tijdens GinFever in dé jeneverhoofdstad van de wereld: Schiedam. Bezoekers van dit gratis toegankelijke zomerfeest hebben keuze uit een bomvol programma met gin, jenever en bijpassende masterclasses en workshops. Zo krijgen Schiedamse distillateurs de kans om bezoekers te laten zien wat ze in huis hebben. De feestelijkheden zullen plaatsvinden in het Jenevermuseum en op de Lange Haven.

Bomvol programma

Naast gin en jenever is er tijdens GinFever nog veel meer te beleven. Vanaf 14.00 uur zijn er langs de Lange Haven foodtrucks te vinden, is er straattheater, draaien DJ’s zomerse muziek en zijn er activiteiten op het water. Ook worden bij het Jenevermuseum op de binnenplaats cocktails geshaket en is het museum met bijbehorende branderij dé plek om een workshop of proeverij bij te wonen. Rond 22.30 uur wordt de dag zeer spectaculair afgesloten met een fonteinshow tegenover het Jenevermuseum aan de Lange Haven.

Tickets for sale

Het evenement aan de Lange Haven is gratis toegankelijk. Voor de activiteiten in het Jenevermuseum, zoals lezingen, workshops, proeverijen en demonstraties van diverse distillateurs zijn nu online kaarten te koop. Voor meer informatie: ginfever.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!