Back Back Locaties

Een nanny… maar dan voor een bijeenkomst of event

22 augustus 2011

In elk land en elke regio waar je de seminarhuizen van Châteauform' vindt staat een team klaar om de seminar, meeting of het evenement tot een groot succes te maken. Uiteraard gebeurt dit bij andere locaties ook, maar Châteauform' gaat, wederom, verder in deze service.

Seminar Consultant
Het begint bij de Seminar Consultant die advies en begeleiding geeft tot aan de bevestiging van het project in een van de huizen in Europa. In Nederland is het contact Inge Kroonenberg. Ze kan vanaf het begin van het project, afhankelijk van de beschikbaarheid, het huis adviseren waarvan de sfeer, inrichting en ligging het best passen bij het doel van de bijeenkomst, het profiel van de deelnemers en de specifieke wensen.

Inge Kroonenberg, Seminar Consultant: 'Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is klanten kennis te laten maken met ons unieke concept. Ik vind het een uitdaging om het ideale huis te vinden voor hun internationale meetings en daarbij het thuisgevoel en de warmte die in onze huizen te vinden is over te brengen.'

De Nanny
Na deze beginfase ontstaat het contact met de Nanny; zij beantwoordt alle wensen op logistiek gebied. Zij zorgt er voor dat niets vergeten wordt, dat de zaal in de juiste opstelling staat, dat de organisatie de juiste breakout zalen heeft en zij houdt rekening met de eetgewoontes van de deelnemers. In het kort gezegd: de Nanny bespaart tijd, veel tijd. Zij organiseert namelijk alles, zoekt partners voor activiteiten, reserveert transfers van en naar de luchthaven en geeft al deze informatie door aan het gastkoppel van het huis.

Muriel, Nanny, Familiehuis in Frankrijk: 'Wat ik zo leuk vind aan mijn werk als nanny, is de ‘non-routine’ en de oneindige variatie aan uitdagingen waar ik mee te maken krijg.'

Het Gastkoppel
Uiteindelijk ontvangt het gastkoppel alle deelnemers net als thuis. Zij kennen de wensen en verlangens en zetten alles op alles om dit te realiseren. Ze zijn aanwezig zodra je ze nodig hebt maar laten het gezelschap profiteren van het huis. Is er plotseling een wijziging in het programma of moeten de tijden veranderd worden? Met het team zal het gastkoppel zich hier onmiddellijk op aanpassen en ze zullen de deelnemers verwennen van begin tot het eind van het seminar.

Sandrine en Rudy, Gastkoppel van Couvent de la Ramée, België: 'Het concept van Châteauform’ heeft ons enkele maanden geleden betoverd. Nu is het aan ons om jullie te ontvangen op deze plek die ideaal is om te ontspannen en gezamenlijk geïnspireerd te raken. Laat ons jullie gedurende het verblijf leiden en de organisatie in staat stellen doelstellingen te realiseren in ons huis. Onze deuren staan voor jullie open, evenals de poort naar een succesvol verloop van de projecten.'

Contact
Interesse om een inspirerende bijeenkomst, onvergetelijk evenement of een constructieve heisessie te organiseren in één van de huizen van Châteauform'? Neem dan contact op met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com of bekijk de website voor meer informatie www.chateauform.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!