Een goed evenement organiseren is vakwerkEen goed evenement organiseren is vakwerk
Back Back Nieuws

Een goed evenement organiseren is vakwerk

15 januari 2019

Willem de Boer Food & Events en De Koningshof Party & Events

Als je niet dagelijks evenementen organiseert, komt er bij de voorbereiding en uitvoering van een zakelijke of feestelijke bijeenkomst veel op je af. Natuurlijk kun je tegenwoordig online zelf veel uitzoeken, selecteren en regelen, maar het zijn toch vaak werkzaamheden die je er naast je gewone werk even bij moet doen. En dat terwijl er voldoende specialisten zijn, voor wie de organisatie van een evenement dagelijks werk is. Zoals voor de professionals van Willem de Boer Food & Events.

35 jaar ervaring

Al ruim 35 jaar heeft Willem de Boer Food & Events ervaring met de organisatie van zakelijke events. Wat in 1982 kleinschalig begon, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met de hoofdvestiging in Emmeloord. Van hieruit worden dagelijks vele klanten in het hele land bediend. Tot het familiebedrijf behoort ook De Koningshof Party & Events, de eigen locatie op Urk, met zeven zalen en twee ruime terrassen.

Professionals

De professionele projectmanagers van Willem de Boer Food & Events helpen je graag bij de organisatie van een open dag, een feestelijke opening van een nieuw bedrijfspand, een beursdeelname, personeelsfeest, receptie of congres. En daarbij doen ze meer dan alleen een op maat gemaakt cateringvoorstel bij je neerleggen. De volledige organisatie van een evenement kun je aan ze overlaten. Op basis van je wensen maken zij een voorstel waarin alles is opgenomen. Naast de cateringsuggesties zijn dat ook de ideeën voor een thema, entertainment, aankleding, bewegwijzering op locatie, kortom alles wat bij een evenement komt kijken. Het grote voordeel hiervan is, dat je slechts te maken hebt met één contactpersoon en één begroting. Zo behoud je het overzicht en kom je als boeker niet voor financiële of organisatorische verrassingen te staan.

Creatief, betrokken en duurzaam

Willem de Boer Food & Events kenmerkt zich als een betrokken, creatieve, innovatieve en duurzame partner. Altijd op zoek naar vernieuwende concepten voor een evenement, of het nu gaat om een groot- of kleinschalige bijeenkomst. Dat uit zich ook op culinair gebied, bijvoorbeeld door steeds meer te werken met streekproducten. Maar ook door te letten op zaken als duurzaamheid en gezonde voeding. Dit vertaalt zich dan weer in originele gerechten en menu’s, waarmee je zelf ook kan laten zien belang te hechten aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

De Koningshof Party & Events

De Koningshof op Urk bestaat al sinds 1986. In 2008 werd een geheel nieuw gebouwd Koningshof geopend, dat in alles voldoet aan de wensen die tegenwoordig aan een evenementenlocatie worden gesteld. Hier komt een zakelijk evenement goed tot zijn recht. Niet alleen door de unieke ligging, op Urk, maar ook door de aanwezige faciliteiten. Alle zeven zalen beschikken over moderne audiovisuele apparatuur, regelbare verlichting, airconditioning en wifi. Door de verschillen in grootte zijn ze zowel geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals trainingen en cursussen, maar ook voor grotere zoals congressen en conferenties. En natuurlijk geldt ook hier dat de projectmanager je al het werk uit handen neemt. Hij of zij geeft je suggesties voor een eventuele dagvoorzitter of spreker, doet je een voorstel voor de culinaire invulling en stelt een uitgebreid draaiboek op, zodat op de dag zelf alles op rolletjes verloopt. Doordat je maar met een contactpersoon te maken hebt, zijn de lijnen kort en kan er snel en flexibel geschakeld worden. Zo kun jij je concentreren op datgene wat jou echt van belang is: de inhoudelijke kant van het programma en de aandacht voor je gasten.

Met de Koningshof Party & Events biedt Willem de Boer Food & Events je ook een professionele accommodatie voor die evenementen waarvoor je eigen locatie niet geschikt is. Het is deze veelzijdigheid die ertoe bijdraagt dat het 35-jarige Willem de Boer Food & Event behoort tot de 10 grootste cateraars en evenementorganisatoren van ons land. En als het aan hun ligt, blijft dat ook de komende 35 jaar zo.

Door > Jean-Jacques Jouret

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!