Easyfairs verplaatst MIX Noordoost naar 2021Easyfairs verplaatst MIX Noordoost naar 2021
Back Back Nieuws

Easyfairs verplaatst MIX Noordoost naar 2021

08 april 2020

De eerste editie van de vakbeurs MIX Noordoost die gepland stond op 16 en 17 september 2020 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 19 en 20 mei 2021. Vanwege het coronavirus zijn veel technische beurzen die dit voorjaar gepland stonden, verplaatst naar het najaar van 2020. Hierdoor is de agenda sterk verzadigd met zowel nationale als internationale events. ‘In samenspraak met onze exposanten en partners is besloten MIX Noordoost te verplaatsen naar mei 2021. We willen het nieuwe concept van MIX Noordoost direct goed neerzetten en deze verplaatsing geeft ons allemaal de tijd om daar verder aan te werken’, zegt Gertjan Lammers, Head of Event Technical Industry van organisator Easyfairs.

Luisteren naar wensen

Lammers: ‘Na de eerste ontwikkelingen in beurzenland vanwege het coronavirus, hebben we direct al onze exposanten, partners en mediarelaties benaderd, gesproken en gepolst wat hun voorkeur had: de beurs laten staan zoals die staat of verschuiven. Een overgrote meerderheid wilde verschuiven. Het is dan onze taak als beursorganisator om te luisteren naar hun wensen en hen te voorzien in hun behoeften. Daarom gaan wij mee in het advies van de overgrote meerderheid en schuiven wij MIX Noordoost op naar mei 2021.’

Meedenken met bedrijven

‘Het uitstellen van MIX Noordoost is een logische stap: om bedrijven niet gelijk te overstelpen met ontzettend veel uitgestelde beurzen en bijeenkomsten, staat VMO er volledig achter dat Easyfairs de beurs verplaatst naar 2021. Hieruit blijkt dat de organisatie op een goede manier meedenkt met de bedrijven uit de maakindustrie”, zegt directeur Petra Deterink namens Verenigde Maakindustrie Oost.

Goede beslissing

‘Niemand kan op dit moment voorspellen hoelang het gaat duren. In de tweede helft van het jaar zal alles qua planning veel drukker zijn. Easyfairs maakt een goede beslissing voor de bedrijven om een nieuwe, betrouwbare datum te vinden voor de eerste editie van MIX Noordoost, zodat we de tijd krijgen om ons goed voor te bereiden. Ook al is het in 2021, wij zijn erbij!’, zegt Holger Feikes namens MEMA.

Nieuwe beurstitel

Vorig jaar lanceerde Easyfairs haar nieuwe beurstitel MIX Noordoost (Maakindustrie Expo) tijdens TIV, de voorloper van MIX Noordoost. MIX Noordoost is opgezet naar aanleiding van uitgebreid marktonderzoek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!