Dunkin introduceert twee wereldprimeurs op de Horecava Dunkin introduceert twee wereldprimeurs op de Horecava
Back Back Nieuws

Dunkin introduceert twee wereldprimeurs op de Horecava

08 januari 2024

Dunkin' presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin', een slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin' Donuts, merchandise en meer Dunkin'-artikelen. Deze lancering markeert een nieuwe stap in het vergroten van de aandelenmarkt van Dunkin' in de BeNeLux. De primeur van ‘De World of Dunkin’ wordt vandaag gepresenteerd, op de eerste dag van de Horecava. De eerste set van deze units zal worden geplaatst bij Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Units oa geplaatst bij evenementenlocaties

CEO van de Dunkin' Groep, Roberto Fava, is zeer trots op deze mijlpaal na een ruim twee jaar samenwerking tussen Selecta, Inspire Brands en Dunkin’ Nederland & België.  De units zullen worden geplaatst op stations, vliegvelden, bioscopen, tankstations, supermarkten, hotels, vakantieparken, pretparken, evenementenlocaties, beurslocaties en meer.

Glutenvrije producten

Dunkin' zal tijdens Horecava ook een nieuwe wereldprimeur bekend maken: een volledige lijn van glutenvrije producten bestaand uit donuts in vier verschillende smaken, zoals Cookie, Speculoos en Nutella Swirl. Daarnaast zal de "Bronut" worden gepresenteerd, een glutenvrije brownie in de vorm van een donut verkrijgbaar in twee variaties. Verder zijn er drie glutenvrije Dunkin' American Cookies. Deze nieuwe variaties zijn vanaf 9 februari 2024 verkrijgbaar in de vestigingen van Dunkin door heel de BeNeLux. Vanaf 15 januari is het mogelijk om deze artikelen te bestellen via de website van Dunkin' NL of Dunkin BE.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!