Dit zijn de winterconcepten 2019 van LaVie CateringDit zijn de winterconcepten 2019 van LaVie Catering
Back Back Nieuws

Dit zijn de winterconcepten 2019 van LaVie Catering

03 september 2019

LaVie Catering presenteert drie nieuwe unieke winterconcepten. ‘Zeer geschikt om een kerst- of nieuwjaarsborrel een bijzonder tintje te geven’, aldus de cateraar. Vorig jaar werden er al drie concepten ontwikkeld en dat bleek een groot succes.

De drie nieuwe concepten zijn:
- Winter Circus
- Wild Wild Barbecue
- Metropolitan Winter

‘Uiteraard wordt elk concept aangepast op de persoonlijke wensen’, aldus LaVie.

Winter Circus

Een grote kleurrijke circustent is het stralende middelpunt van dit concept. Gasten worden verwelkomd met een kopje warme chocolademelk of de signature coctail ‘Red Nose Rum Punch’. Binnen in de tent zijn er diverse fooduitgiftes en grote bar waar de toon gezet wordt voor een gezellig feest. LaVie: ‘Want gezelligheid, dát is het kernwoord van het concept! Het Winter Circus is ideaal voor evenementen waar jonge en oude gasten welkom zijn. Hotdogs, popcorn en suikerspinnen zijn slechts een greep uit het assortiment waaruit men kan kiezen. Echt groots uitpakken? Denk dan eens aan een heuse (circus) act of een photo booth met accessoires om herinneringen vast te leggen.’

Wild Wild Barbecue

Dit is outdoor cooking met een wild tintje. ‘Barbecueën in de winter is misschien wel nóg gezelliger’, stelt de cateraar. Gasten kunnen opwarmen bij de vuurkorven en kampvuren in knusse hoekjes met schapenvellen, diverse plaids en dekentjes. Het evenement kan zowel buiten als binnen gehouden worden. Bij binnenkomst maken de gasten zelf warme chocolademelk met toppings bij de Hot Hot Chocolate Bar en roosteren ze marshmallows bij het knisperende vuur. Grote smokers, Green Eggs en vuurschalen bereiden de lekkerste winterse gerechten; denk aan de ‘Wild Dog’, kalkoenburger en pulled wild zwijn.

Metropolitan winter

Dit is een industrieel winterevenement met stijlvolle elementen. Denk aan een industrieel ingerichte locatie gecombineerd met de houten Woodz meubellijn, luxueuze stoffen en de unieke metalen Gastrobar. LaVie: ‘Ideaal voor een stijlvol culinair evenement; denk aan een walking dinner of een uitgebreide borrel.’ Bij binnenkomst worden gasten ontvangen met een cocktail. Vervolgens kunnen ze bij de Gastrobar terecht voor gerechten zoals, ravioli met kreeft, tartaar van MRIJ rund en texturen van chocolade.

Meer weten over deze winterse concepten van LaVie Catering? Kijk hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!