Back Back Nieuws

Dechesne & Boertje ontwikkelt samen met BR-ND de Cultuurbooster

11 maart 2015
Eventmarketing bureau Dechesne & Boertje heeft, samen met branding agency 
BR-ND, de D&B Cultuurbooster ontwikkeld. Een methode waarmee organisaties op een laagdrempelige en leuke manier de strategische uitgangspunten en waarden eigen kunnen maken, kunnen activeren en vieren.

Transparantie maakt schuld
De veranderingen gaan sneller dan ooit met nieuwe technologieën, nieuwe media, nieuwe toetreders, fusies en nieuwe verdienmodellen. De nieuwe generatie werknemers heeft andere verwachtingen van werk, relaties en waarde. In deze tijd van transparantie kun je als organisatie niet meer naar buiten beloven wat je van binnen niet waar kunt maken. 
Organisaties die hun cultuur tot bloei brengen en verbinden met hun strategische koers, waarden en merk, hebben de toekomst.

Boost it
Organisaties kunnen de D&B Cultuurbooster inzetten als ze op zoek zijn naar een wervelend event om gemeenschappelijke waarden te activeren. Of als de missie, visie en kernwaarden bepaald zijn en nog tot leven gebracht moeten worden tijdens een energieke bijeenkomst. Of als ze voor de uitdaging staan om een nieuwe strategische koers te gaan varen en daarom met de medewerkers de dialoog willen aangaan over het bestaansdoel.

Little Pink Book
Dechesne & Boertje heeft een Little Pink Book geschreven waarin je kunt lezen hoe je door inzet van de D&B Cultuurbooster van medeWerkers medeMerkers maakt. Hoe de strategie van iedereen wordt en hoe je dat als organisatie kunt vieren met een event dat gemeenschappelijke waarden activeert. 

De Cultuurbooster is één van de event specialismen van Dechesne & Boertje om meer uit een event te halen. Je kunt de ‘white paper op z’n D&B’s’ opvragen bij Dechesne & Boertje via info@db-online.nl of 0294 261 517. Of kijk voor een PDF-file op onze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!