Back Back Nieuws

de Otter creators verantwoordelijk voor meerdaagse International Advisory Board Meeting

24 juni 2015
Na ruim een jaar voorbereiden was het dan zover. Van 18 tot en met 20 juni jongstleden ontving één van de grootste financiële instellingen ter wereld zijn 25-koppige International Advisory Board in onze hoofdstad voor een exclusief 3-daags programma. Eén keer per jaar komen zij samen en gaan in dialoog. Over wat er in de wereld speelt en wat dat betekent voor de positie van het bedrijf.

Uitzonderlijke voorzieningen
Inclusief de partners van de boardmembers waren er totaal 50 gasten. De Otter creators was verantwoordelijk voor de programma invulling en coördinatie van alle dagen. Vanwege de prominente positie van de gasten werden er op gebied van kwaliteit en veiligheid uitzonderlijke voorzieningen getroffen.

Boardmembers, partners en samen
Overdag kwamen de gasten bijeen tijdens inhoudelijke meetings. Op de eerste 2 avonden vonden op bijzondere locaties in Amsterdam unieke diners plaats. Gedurende de eerste 2 dagen waren er voor de partners zowel een cultureel en inhoudelijk programma als diverse workshops. De laatste dag stond er een gezamenlijk, facultatief programma klaar. Hier kregen de gasten gezamenlijk een tour langs verschillende bezienswaardigheden in Amsterdam.

Foto © de Otter creators

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!