Back Back Nieuws

De legende van Jersey Boys doet stof opwaaien…

23 december 2013

Alweer 3 maanden vertelt de musical Jersey Boys exclusief in het Beatrix Theater Utrecht het verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons. De unieke sound van deze jongens raakt vandaag de dag nog steeds iedere generatie. Het unieke van deze musical is niet direct het verhaal, dat zeker aansprekend is vanwege de ‘rollercoaster’ waarin de getalenteerde artiesten zich begeven, maar met name de 30 hitclassics die ‘spot on’ over de buhne gaan. Jong en oud zingt, neuriet en deinst mee op die oh zo bekende tunes.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Groepsarrangementen
Onvergetelijke en tijdloze hits als Beggin, Oh What A Night, Sherry en Big Girls Don’t Cry. Strakke choreografie, ontroerende scènes en swingende muziek, Jersey Boys heeft het allemaal. Maar mooier nog: Joop van den Ende Theaterarrangementen heeft fijne groepsarrangementen samengesteld voor deze trip down memory lane, dat al met 54 internationale awards is bekroond. Medewerkers en relaties kunnen ook bekroond worden in het Beatrix Theater voor a night back in time en een feest der muzikale herkenning. Genieten van kwaliteit, gastheerschap, een avond vol emotie in een schitterende omgeving waar gepassioneerde acteurs de zaal met een lach en een traan ontroeren.

Rondom de musical Jersey Boys zijn diverse arrangementen samengesteld waaruit bedrijven / groepen kunnen kiezen:

-      Pauze en Ontvangst arrangement
-      Borrelarrangement
-      Dinerarrangement

Deze arrangementen zijn naar eigen wens en smaak in te vullen en uit te breiden. Zo kunnen de arrangementen worden uitgebreid met leuke extra’s zoals het volgen van een Frankie Camp zangworkshop of een rondleiding langs de Popstar Art in het Beatrix Theater. Hoe de arrangementen verder zijn ingevuld is terug te vinden op de website: http://www.jerseyboys-zakelijk.nl//#arrangementen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

De legende blootgelegd
Mensen hebben behoefte aan verstrooiing, een blijvende herinnering en die beleving krijgen zij tijdens een avondje Jersey Boys in Utrecht. Avond aan avond zingt iedereen mee met de platen van toen die nu nog onze toplijsten binnenstromen in een nieuw cover-jasje. De legende van de vier artiesten wordt blootgelegd; Een verhaal dat stof tot gesprek oplevert, voor, tijdens en na de show.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Blijk van dank en vertrouwen
Bedrijven krijgen de mogelijkheid in een informele sfeer in contact te zijn met medewerkers of bestaande / potentiële klanten. Hier geven zij hen blijk van dank of vertrouwen, zij motiveren en inspireren hen en – heel belangrijk – leggen hen in de watten. De groepsarrangementen zijn speciaal ontwikkeld om interactie met genodigden te creëren in combinatie met een ontspannen avond uit. Het Beatrix Theater Utrecht leent zich hier goed voor en dat begint al bij de bereikbaarheid: De centrale ligging van het theater, de nabijheid van Utrecht Centraal Station en de vele parkeermogelijkheden zorgen ervoor dat de locatie uitstekend bereikbaar is. Het Beatrix Theater Utrecht combineert ruimte, licht en sfeer en is een inspirerend en veelzijdig decor voor een avondje samen zijn. Naast de theaterzaal beschikt deze evenementenlocatie ook nog over 8 multifunctionele ruimtes. Al met al kunt u hier terecht voor groepen van 5 tot 1.800 personen voor de meest uiteenlopende evenementen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Informeer naar de exclusieve mogelijkheden en de vele extra’s voor groepen: 088-0112600 of jerseyboys.nl/zakelijk.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!