Nieuwe foodtruck festival agendaNieuwe foodtruck festival agenda
Back Back Nieuws

Nieuwe foodtruck festival agenda

16 mei 2024

Het festivalseizoen is begonnen! Elk weekend staan er in Nederland tientallen festivals op het programma. Ook foodtruck festivals zijn al jaren erg populair, maar een goede agenda ontbrak. Tot vandaag, want Festival Fans lanceert een nieuwe foodtruck festival agenda.

Overzichtelijke agenda

Via de foodtruck agenda kun je per maand zien waar de leukste en lekkerste (vaak gratis) foodtruck festivals worden georganiseerd. Van de grote organisaties zoals Rrrollend die met hun karavaan langs grote steden trekken tot de meest intieme dorps food festivalletjes: je vindt het allemaal in de nieuwe agenda. Via de foodtruck festival pagina's kun je, naast alle algemene informatie, zien welke foodtrucks er allemaal aanwezig zijn op het festival.

Favoriete foodtrucks

Kom je niet voor de muziek maar juist voor het lekkere eten naar een festival? Elke foodtruck heeft nu ook een speciale pagina op Festival Fans. Zo kan je bijvoorbeeld zien waar Hans Worst deze zomer met zijn populaire RotDogs staat.

Over Festival Fans

Festival Fans is al jaren de #1 festival agenda in Nederland. Met honderdduizenden bezoekers per maand voorziet het festival fans van alle informatie over hun favoriete muziekfestivals. Met trots kondigen we vandaag de nieuwe foodtruck agenda aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!