Back Back Nieuws

De Feest- & Eventarchitect wint Crystal award

09 december 2013
Het Zutphens bureau De Feest- & Eventarchitect heeft op 8 december in Orlando een Crystal award ontvangen. Deze jaarlijkse internationale prijs wordt uitgereikt aan evenementenbureaus wereldwijd. De 12 koppige jury, bestaande uit onafhankelijke internationale leden van de branchevereniging Site, beoordeelden alle ingezonden cases op rendement, creativiteit, investeringen en mechanica. Tijdens de officiële ceremonie in Orlando werd de award uitgereikt.

‘Altijd streven naar de creatie van uitzonderlijke motiverende ervaringen die zakelijke resultaten opleveren - dat is het kenmerk van de Site Crystal Award ontvangers’, aldus de Site President David Sand. ‘Deze organisaties zijn de pioniers binnen de branche. Ze ontwerpen nieuwe ervaringen over de hele wereld, maken het onmogelijke  mogelijk en overtreffen eerdere niveaus van excellentie. Ze halen het beste uit de gekozen locatie of bestemming en laten lokale gemeenschappen meeprofiteren. Daarbij hebben zij een aantal belangrijke zakelijke doelen voor hun klanten, met inbegrip van een hogere omzet, lager personeelsverloop en een grotere loyaliteit. Proficiat aan deze zeer verdienstelijke 2013 SITE Crystal Award ontvanger’.

Bekroning
De Feest- & Eventarchitect heeft deze award gewonnen met een case (incentive) waarbij Zuid Afrika bezocht werd met meer dan 800 gasten vanuit Nederland, België en Duitsland. Directeur/oprichter van de Feest- en Eventarchitect Gebert Janssen: ‘Wij zijn ontzettend trots op deze prijs. Het is een bekroning op ons werk de afgelopen jaren en het motiveert ons om ook de komende jaren de mooiste projecten te organiseren’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!