Culinair genieten bij Kaas & Koeien in het weilandCulinair genieten bij Kaas & Koeien in het weiland
Back Back Nieuws

Culinair genieten bij Kaas & Koeien in het weiland

12 oktober 2017

Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen kijkt terug op een geslaagde eerste editie van Kaas & Koeien in ’t Weiland. Dit bourgondische evenement vond plaats van 21 t/m 24 september in Bodegraven.

Pop-up restaurant in een weiland

Het waren 4 prachtige nazomerdagen in ’t Weiland. Het was mede door het mooie weer extra genieten tijdens het bourgondisch event Kaas & Koeien in ’t Weiland

Nieuw initiatief

Na 2 succesvolle edities Asperges in de Polder te Woubrugge was het tijd voor een nieuw stoer initiatief in de achtertuin van Eigenwijze Evenementen. In het natuurgebied De Meije aan der rand van Gemeente Bodegraven midden in ’t Groene Hart werd de stoere bedoeïenentent van Tentworx voor 4 dagen ingericht tot een smaakvol pop-up restaura

Kaas & Koeien, goed eten in een decor van landleven

De gasten werden ontvangen tussen de kalveren en de pinken in de koeienstal. Na het aperitief werden de gasten genodigd in het weiland voor een smakelijk 4 gangen diner.  Stoere gerechten met vlees en kaas als rode draad door het 4 gangen menu. De Cote de Boeuf van het Waardse Rund was het bourgondisch hoogtepunt van de avond, aansluitend een kaasplank met mooie specialiteiten uit ’t Groene Hart. Daarbij was er iedere avond live entertainment met Frederique van den Boomen en de lekkere beats van DJ Kit-T zorgden voor een onvervalste avond dansen in het weiland.

Het evenement krijgt zeker vervolg

Afgaande op de louter positieve geluiden van de ca. 550 gasten kijkt Hans Peter van den Bosch terug op een zeer geslaagde 1e editie Kaas & Koeien in het Weiland, welke zeker vervolg krijgt in 2018.  Richard Verhoef directeur Bloem Bloem & Hans Peter van den Bosch kijken samen naar mogelijkheden voor meer en nieuwe culinaire concepten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!