Back Back Nieuws

Creatief Buro SUPERMINDS te laat op eigen productie

28 november 2016
Creatief Buro SUPERMINDS organiseerde afgelopen week haar eigen office warming in de KVL Leerfabriek in Oisterwijk, maar liet haar gasten wachten omdat zij zelf ‘door omstandigheden’ te laat waren op hun eigen event.

Fun Marketing
Na de opening werd duidelijk dat het ging om een eigen FUN-marketing stunt om aan hun gasten te laten zien wat SUPERMINDS nu onder andere doet. De reacties uit het publiek waren zeer positief. 'Ik dacht echt dat Dagmar en haar team dit vanmiddag nog hadden opgenomen. Ik stond versteld van de stunts en vind het stukje zelfspot waarmee dit is neer gezet geniaal,' aldus een van de aanwezige relaties.

SUPERMINDS
SUPERMINDS is een creatieve denktank in interactieve merkbeleving. Het team bestaat uit vijf mensen en met hun ‘kek en corky’ invalshoeken verrassen zij de opdrachtgever elke keer weer met opvallende (FUN)Marketing campagnes, zowel on- als offline. Hun expertise ligt in Fun- en Event Marketing, Cross- en Social Media, PR en hun eigen service genaamd Marketing On Demand, waarbij zij 24/7 het exclusieve verlengstuk zijn van een organisatie op het gebied van marketing/communicatie zonder ‘uurtje-factuurtje’.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!