Corendon en Marriott ondertekenen franchise overeenkomstCorendon en Marriott ondertekenen franchise overeenkomst
Back Back Nieuws

Corendon en Marriott ondertekenen franchise overeenkomst

12 juli 2022

Corendon Hotels & Resorts tekent een franchiseovereenkomst met Marriott International voor vijf hotels in Nederland. De samenwerking vertegenwoordigt bijna duizend hotelkamers in en rond Amsterdam. Corendon verwacht de zichtbaarheid van haar hotels in alle markten te verbeteren. De hotels zullen ook deel uitmaken van Marriott International's toonaangevende loyaliteitsprogramma, Marriott Bonvoy.

Marriott exploiteert meer dan 8.000 hotels in 139 landen over de hele wereld. Onder de franchise-samenwerking zal Corendon de vijf hotels blijven exploiteren onder vier onderscheidende Marriott International merken: Autograph Collection, Tribute Portfolio, Residence Inn by Marriott en Fairfield by Marriott. 'We zijn zeer verheugd om samen te werken met Marriott International, een wereldwijd erkend merk in gastvrijheid, en te profiteren van Marriott's wereldwijde naamsbekendheid en gastenloyaliteitsprogramma', aldus Mariska Nunes, Managing Director van Corendon hotels. 'Ons doel is om de allerbeste service te bieden aan onze gasten en Marriott Bonvoy-leden en om te laten zien dat de unieke gastvrijheid van Corendon waarde toevoegt aan de Marriott-merken.'

Autograph Collection

Vandaag wordt The College Hotel Amsterdam, een boetiekhotel met 40 kamers, omgedoopt tot de Autograph Collection. Dit is een portfolio van uiteenlopende luxehotels over de hele wereld met een eigen identiteit gelegen in dynamische grote steden. The College Hotel Amsterdam ligt in het mode- en museumdistrict van Amsterdam. Het is gehuisvest in een stijlvol 19e-eeuws gebouw, oorspronkelijk gebouwd als school in 1895. Het is een gezellige, creatieve hotspot waar evenementen, tentoonstellingen, concerten en muzieksessies plaatsvinden en verschillende sociale en zakelijke netwerken samenkomen.

Andere Marriott-merken

Na voltooiing van de geplande renovatiewerkzaamheden zal het Corendon City Hotel begin 2023 worden omgedoopt tot Corendon Amsterdam Nieuw-West, een Tribute Portfolio Hotel. De Tribute Portfolio is de groeiende collectie karaktervolle, onafhankelijke hotels van Marriott Bonvoy. Deze hotels zijn bijeengebracht door hun passie voor boeiend design en hun levendige sociale scène.

 

Op de foto: The College Hotel Amsterdam

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!