Back Back Nieuws

Cocreatie vormt interieur kantoor Progress Communications en Eventive Business Events

17 december 2014
PR- en communicatiebureau Progress Communications en evenementenbureau Eventive Business Events openden 12 december 2014 hun vernieuwde en uitgebreide kantoren in Amsterdam Zuidoost. Bijzonder aan het nieuwe interieur is, dat klanten, relaties en collega’s hebben bijgedragen aan het ontwerp. Hen is gevraagd om voorafgaand aan de opening Progress Communications en Eventive in één woord te omschrijven. Al deze woorden zijn op een creatieve manier verwerkt op de glazen scheidingswanden. De nieuwe kantoren bieden nu niet alleen meer ruimte, maar sluiten zo ook nog beter aan bij de identiteiten van beide bureaus.

Groei
Progress Communications en Eventive groeien. Om deze groei in activiteiten en personeel op te vangen, is de afgelopen twee maanden intensief verbouwd. Het resultaat: een extra verdieping met volop ruimte voor mediatrainingen, brainstormsessies, vergaderingen en een gezellige bar voor de ontspanning. Daarnaast is de bestaande verdieping helemaal opnieuw verbouwd en ingericht, zodat er meer ruimte is voor werkplekken en samenwerken. 'Wij zijn er ongelofelijk trots op hoe onze nieuwe werkomgeving eruitziet. De gezamenlijke betrokkenheid zie je fantastisch terug in het ontwerp. Het past nu perfect bij wie wij zijn en waar we voor staan', zegt Stella Jansen, Managing Director van Progress Communications.

Rake woorden
'Bij Progress en Eventive werken we zeer nauw samen met onze klanten en relaties. De ingezonden woorden als ‘toppers’, ‘wo(man)power’ en ‘daadkrachtig’ zijn echt raak en op een creatieve manier aanwezig, zodat we nu elke dag aan die samenwerking worden herinnerd en zo ook ons bezoek onze veelzijdigheid kunnen laten zien', zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive Business Events.

Foto: cheeseworks.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!