CHDR over hun jubileum in NaturalisCHDR over hun jubileum in Naturalis
Back Back Locaties

CHDR over hun jubileum in Naturalis

18 oktober 2017

Op vrijdag 12 mei vierde CHDR haar jubileum in Naturalis. Dit ‘Centre for Human Drug Research’ doet aan geneesmiddelenonderzoek en had goede redenen om het 30-jarig bestaan in het verblijf van de T-rex te vieren.

Hoewel de reusachtige dinosauriërs van het verleden miljoenen jaren over de aarde rondliepen, konden ze zich niet aanpassen, en stierven ze uit. Om Adam Cohen, CEO van het CHDR te quoten: ‘De wereld heeft nog steeds veel nieuwe medicijnen nodig, en statische, dinosauristische organisaties die proberen deze drugs alleen te ontwikkelen zullen in het verleden blijven steken. De toekomst ligt bij effectieve groepen specialisten die bij elkaar komen wanneer nodig.’

Daarnaast is CHDR sponsor van Naturalis’ T-rex, en zijn beide bedrijven buren op het Bio Science Park in Leiden, dus het museum was een vanzelfsprekende locatie voor dit event. De dag bestond uit een symposium, receptie, diner en feest voor relaties in de breedste zin van het woord. Van medewerkers tot klanten, en van buren tot universiteiten en oprichters.

T-rex als middelpunt

De binnenplaats bij het Pesthuis was ingericht met paviljoenen. Alles was doorzichtig, zodat de omgeving nog steeds te zien was. Na een ontvangst met hapje en drankje door Vermaat Catering, was het tijd voor het symposium. Op het podium zelf stond T-rex, de gasten zaten daar omheen. Organisatorisch nog best een uitdaging, want iedereen moest tenslotte de sprekers ook zien en horen. Veel schermen en de sprekers actief gebruik laten maken van de omgeving bleek de oplossing en zo werden de ruim 250 gasten zowel geëntertaind als onderwezen.

Nog meer gasten waren uitgenodigd -en welkom geheten door een ‘levende’ dinosaurus bij de entree- voor de officiële receptie die volgde na het symposium. Maar echt indrukwekkend was het sit-down diner daarna, voor 300 personen. Tafels met prachtig wit linnen en bloemen in de kleuren van het logo waren verdeeld over het tijdelijke restaurant en de speciaal ingerichte paviljoenen. Een knappe logistieke prestatie; keukens moesten erbij komen, generatoren, vergunningen, kabels over de sloot etc. etc., maar alles ging volgens plan en het eten was fantastisch.

Onvergetelijk

De dag werd afgesloten met een spetterend feest. De Tiny Little Bigband zorgde voor voetjes van de vloer en maakten deze avond compleet. CHDR: 'Het was heel fijn om met Naturalis samen te werken. Een enorm professionele partij. Dit hebben we overigens met alle partijen ervaren. De cateraar, het audiovisuele bedrijf, de band, etc. Het is zo fijn als partijen zelf meedenken met oplossingen. Zo had bijvoorbeeld de audiovisuele partner een speciaal logo voor dit event ontworpen door in ons bedrijfslogo een T-rex te verwerken. Deze was ook nog eens bewegend gemaakt, dus op verschillende plekken waren bewegende T-rexen in ons logo geprojecteerd. Een onvergetelijk jubileum!'

Door > Arianne Streefkerk
Beeld > Michiel Plas

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!