Chantal Schipper nieuwe accountmanager Kasteel De VanenburgChantal Schipper nieuwe accountmanager Kasteel De Vanenburg
Back Back Nieuws

Chantal Schipper nieuwe accountmanager Kasteel De Vanenburg

01 februari 2018

Vanaf deze maand kunnen we kennis maken met de nieuwe accountmanager van Kasteel De Vanenburg. Chantal Schipper is het nieuwe gezicht binnen de sales & marketing afdeling van Kasteel De Vanenburg, waarbij zij zich zal bezighouden met relatiemanagement binnen de zakelijke markt.

'Mijn focus zal liggen op het onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties van de zakelijke markt. Deze taken zijn vertrouwd voor mij. De horecabranche is voor mij daarentegen redelijk nieuw, maar dat maakt het voor mij een extra mooie uitdaging om voor zo'n unieke en mooie locatie aan de slag te gaan,' aldus Chantal.

'The girl next door'

De omgeving rondom het landgoed is voor Chantal niet onbekend, want zij woont slechts op een steenworp afstand van Kasteel De Vanenburg. Zij groeide slechts een paar kilometer verder op in de hanzestad Harderwijk en is uiteindelijk voor de liefde naar Putten verhuisd.

Chantal is geschoold met de opleiding toerisme en heeft vervolgens ook jarenlang in deze branche gewerkt. Deze periode sloot zij af als medewerker sales & marketing bij een hotel in Nunspeet om vervolgens de overstap te maken naar de arbeidsbemiddeling: 'Een veelzijdige rol die ik jarenlang met veel plezier en passie heb uitgeoefend. Enerzijds hield ik mij bezig met de bemiddeling van werkzoekenden naar hun ideale baan. Anderzijds was ik het gezicht van de vestiging en was ik veel in gesprek met potentiële klanten als HR businesspartner.'

Klantrelatie

Een goede klantrelatie is volgens Chantal gebaseerd op wederzijds vertrouwen en de gunfactor: 'Het is voor mij belangrijk om niet alleen op de korte termijn te denken, maar juist ook op de lange termijn. Het in gesprek zijn met bedrijven geeft mij positieve energie en dit is ook de reden dat deze functie mij aanspreekt.'

'Hard werken met een gezamenlijk doel voor ogen'

Chantal kijkt uit naar de start: 'Een uitgebreide kennismaking met alle afdelingen en de mensen die er werken is voor mij belangrijk. Zo krijg ik een goed en compleet beeld van de organisatie achter Kasteel De Vanenburg. Daarnaast is het voor mij net zo belangrijk om de markt te gaan verkennen om zo een basis te leggen voor de opbouw van relaties. Hard werken met een gezamenlijk doel voor ogen, een tevreden gast! Daar gaan we voor' besluit Chantal met een grote glimlach.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!