Center Parcs introduceert Bizcation Center Parcs introduceert Bizcation
Back Back Nieuws

Center Parcs introduceert Bizcation

28 augustus 2019

Met comfortabele, sfeervolle accommodaties middenin de natuur, multifunctionele locaties voor vergaderingen en een ruim aanbod van teambuilding activiteiten biedt Center Parcs alle ingrediënten voor een geslaagde Bizcation: een zakelijk event met een perfecte balans tussen werk, teambuilding en samenzijn met je collega’s. In de eerste helft van 2019 is er een stijging van 15% zichtbaar van dergelijke gecombineerde boekingen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Center Parcs speelt hiermee in op een nieuwe trend waarbij tijdens een bedrijfstrip het zakelijke en het vakantiegevoel met elkaar worden gecombineerd, zodat je tussen alle meetings door ook écht samen kunt zijn met collega’s.

Bedrijven die op zoek zijn naar een locatie voor een vergadering of bedrijfsuitje en behoefte hebben aan een bijzonder alternatief voor het gebruikelijke hotel of de zoveelste standaard vergaderlocatie, zijn bij Center Parcs aan het juiste adres. Veel van haar vakantieparken bieden namelijk alles wat nodig is om hiervan een succes te maken: van vergaderen in multifunctionele vergaderzalen en boardrooms tot samen met je collega’s overnachten in één van de talrijke luxe en comfortabele cottages - van Comfort tot VIP - hotelkamers, woonboten en zelfs in een Jungle Cabana in de Jungle Dome. Center Parcs biedt alle gewenste services op maat, zodat het je collega’s of zakenrelaties aan niets ontbreekt. Bovendien beschikt elk park over verschillende restaurants, bars en feestlocaties en worden allerlei in- en outdoor activiteiten aangeboden: ideaal voor een dagje teambuilding. Voor elk gezelschap stelt Center Parcs desgewenst een passend activiteitenprogramma samen: van mountainbiken, zeilen, duiken en blokarten tot bowlen, boogschieten, Adventure Golf, Escape Room en de High Adventure Experience. Bedrijven die het groots willen aanpakken, kunnen voor hun bedrijfsuitje of event zelfs een heel vakantiepark afhuren.

‘Business meets pleasure’

Met Bizcation biedt Center Parcs onder het motto ‘Where Business meets pleasure’ de ideale ‘all-in-one’ oplossing voor het organiseren van een vergadering of bedrijfsuitje in een ontspannen sfeer. 'In onze vakantieparken gaan zakelijk comfort en gemak hand in hand met allerlei voorzieningen voor sport en ontspanning. Zo kun je tussen de vergaderingen door samen met je collega’s de golven trotseren in de Aqua Mundo of elkaar helpen tijdens een avontuurlijk klimparcours op de High Adventure. En ’s avonds sluit je samen de dag af, tijdens een sfeervol diner, feest of borrel. Zo ben je écht samen met je collega’s en leer je hen in een heel andere omgeving erg goed kennen,' vertelt Eelco van Schellebeek, Sales Manager Center Parcs Business Solutions. 'Ook kunnen bedrijven medewerkers de mogelijkheid bieden hun verblijf te combineren met een familie-uitje. Zodat zij na een aantal dagen intensief vergaderen tijd kunnen vrijmaken om samen te zijn met hun gezin of familie.'

Over Center Parcs Business Solutions

Center Parcs Business Solutions biedt een breed scala aan zakelijke oplossingen. Zij ondersteunt bedrijven bij de organisatie en verzorging van vergaderingen, bedrijfsuitjes, teambuilding-activiteiten, overnachtingen en bedrijfsfeesten. De verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bieden allemaal hun eigen inspirerende omgeving te midden van de natuur, aan de kust of juist in de bergen. Deze locaties bieden overnachtingsmogelijkheden voor ruim 3.500 gasten, een keuze uit verschillende restaurants en een Business Center op verschillende parken. Ook zijn er bijzondere themalocaties, zoals de Jungle Dome en Discovery Bay.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!