Catering Lokaal #supportyourlocalsCatering Lokaal #supportyourlocals
Back Back Nieuws

Catering Lokaal #supportyourlocals

14 april 2020

Catering Lokaal bestaat dit jaar alweer 8 jaar en heeft al 8 jaar als missie om lokale ondernemers niet uit het straatbeeld te laten verdwijnen. Dit doen ze door de lokale producten op hun evenementen in te zetten. De passie, ambacht en specialismes die hierbij komen kijken zijn fantastisch. Want wat is immers een stads- of dorpscentrum zonder lokale ondernemers?

Hart onder de riem

Speciaal voor werkgevers die hun werknemers een hart onder de riem willen steken in deze tijd, heeft Catering Lokaal een lokaal pakket bedacht. Pakketten die met veel liefde worden samengesteld met lokale producten van ondernemers uit het hele land. Uiteraard is er een mogelijkheid om een persoonlijke boodschap bij te voegen vanuit het bedrijf. Catering Lokaal verzorgt, ontzorgt en faciliteert het hele traject incl. de bezorging.

Verschillende pakketten

Catering Lokaal lanceert verschillende pakketten: een Landelijk Pakket waarbij de producten met name uit boerderijwinkels komen, een Healthy Pakket vol met vitamines en wellicht oefeningen om ook thuis gezond te blijven en een Borrelpakket, voor de digitale vrijmibo.

Nieuwe ondernemers leren kennen

Uiteraard beschikt Catering Lokaal over een groot landelijk netwerk van lokale ondernemers, maar ze vinden het ook leuk om nieuwe ondernemers te leren kennen. Dus ook als ondernemer met een mooi product kun je je aanmelden!

Meer informatie? Neem contact op met Catering Lokaal via info@cateringlokaal.nl 

Voor nu stay home & stay safe. Catering Lokaal staat voor jullie, jullie werknemers en de lokale ondernemers klaar. Want samen zijn we sterker!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!