Back Back Nieuws

Career Conference Day 010: 'Rotterdam Droomt, Durft, Doet!'

18 januari 2010
De Career Conference Day 010 in Rotterdam vindt op 9 april 2010 plaats. Deze dag wordt georganiseerd door studenten van EuroCollege Hogeschool en is bedoeld om op een interactieve wijze de eigen studenten en genodigden te inspireren en te motiveren.

‘Rotterdam Droomt, Durft, Doet!’

De Career Conference Day 010 staat in het teken van ‘Rotterdam Droomt, Durft, Doet!’ Met dit thema worden de bezoekers van de Career Conference Day ervan bewust gemaakt dat elk project begint met een droom. Het vergt lef om die droom waar te maken en dit kan alleen gerealiseerd worden door actie te ondernemen, door daadwerkelijk ‘te doen’. Tijdens de Career Conference Day zullen diverse toonaangevende sprekers hun visie op Rotterdam en op het succesvol waarmaken van hun dromen uiteenzetten, want Rotterdam is bij uitstek de stad waar dromen omgezet kunnen worden in succes.

EuroCollege Hogeschool
EuroCollege Hogeschool behoort tot de beste en oudste particuliere scholen van Nederland. Studenten van het EuroCollege zijn ambitieus, doelgericht en gemotiveerd.

EuroCollege Hogeschool hanteert een stevig regime, waarbij studenten ervaring op doen in de echte, harde praktijk. Alle opleidingen hebben een sterk praktijkgericht karakter dat studenten in tweeënhalf jaar klaarstoomt voor het zakenleven. Kijk voor meer informatie op: www.eurocollege.nl    

In het tweede studiejaar organiseren de studenten als onderdeel van het curriculum een real-life project. EuroCollege is onder andere betrokken bij projecten als het ABN AMRO World Tennis Tournament, het CHIO, de North Sea Regatta en de Vakantiebeurs. Daarnaast worden er interne evenementen georganiseerd, zoals een studiereis, een wijnreis en natuurlijk deze Career Conference Day.


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!