Back Back Nieuws

Bus van Zus - een cateringconcept in een oldtimerbus

18 juni 2014
Catering vanuit een gekleurde Volkswagen oldtimerbus: dat is Bus van Zus. Eigenaresse Anne Slippens serveert met liefde en plezier lekkernijen op feesten en evenementen: van panini tot wafels, borrelhapjes, een picknick of high tea. Anne Slippens: ‘Bus van Zus is te boeken voor elke feestelijke aangelegenheid, zowel zakelijk als in de privésfeer.’ Bus van Zus maakt ook mogelijk dat de oldtimerbus gehuurd kan worden voor promotionele activiteiten, zoals productpresentaties.

Trotse eigenaresse
Anne vertelt over haar onderneming: 'Mijn fascinatie voor Food & Beverage mondde uit in een intensieve zoektocht naar de juiste businessformule voor mijn eigen zaak. In 2013 trof ik een Volkswagen koffiebus en vielen alle puzzelstukjes ineen. De combinatie van mijn liefde voor de bus, eten en drinken plus de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap, resulteerde in Bus van Zus. En daar ben ik ongelooflijk trots op!'

Klus bij Zus 
Op een locatie in Zijtaart verzorgt Anne via Klus bij Zus ook workshops, babyshowers en kinderfeestjes met allerhande activiteiten voor jong en oud.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!