Bureau Zuidema en Hotel De Bilderberg verlengen samenwerkingBureau Zuidema en Hotel De Bilderberg verlengen samenwerking
Back Back Nieuws

Bureau Zuidema en Hotel De Bilderberg verlengen samenwerking

08 februari 2022

Trainingsinstituut Bureau Zuidema en Hotel De Bilderberg verlengen hun langdurige samenwerking met nog eens vijf jaar. Met een aparte vleugel binnen het hotel in het Gelderse Oosterbeek beschikt Bureau Zuidema al jaren over een eigen trainingslocatie: de House Of Influence (HOI). Deze biedt een unieke beleving en leeromgeving. Dankzij next-level faciliteiten, innovatieve technieken, afgestemde ruimtes, persoonlijke aandacht, natuurlijke verlichting en integratie van gezonde en energierijke voeding worden deelnemers volledig ontzorgd. Beide organisaties spelen zo in op de behoefte van professionals om het optimale rendement uit een training te halen. 

‘We zijn trots op de verlenging van onze samenwerking. De locatie doet ertoe, want hierdoor kunnen we onze deelnemers meer bieden dan een standaard training in een hotel. Het zorgt ervoor dat je je als deelnemer volledig op jouw leerdoelen kunt focussen en alles uit een training haalt. Bovendien heeft Hotel De Bilderberg, net als Bureau Zuidema, kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat komt de deelnemers alleen maar ten goede’, aldus Lodewijk van Ommeren, managing director bij Bureau Zuidema.

Samen steeds extra stap maken

Ook Hotel De Bilderberg is blij dat het partnerschap opnieuw met vijf jaar wordt verlengd. ‘De nauwe samenwerking met Bureau Zuidema zorgt ervoor dat we scherp blijven op kwaliteit en innovatie. Door regelmatig met elkaar te sparren, kunnen we continu verbeteren en steeds die extra stap maken. Het is ook mooi om bij te dragen aan de perfecte leerervaring. Dat maakt onze samenwerking bijzonder’, zegt Arlette Gilbert, commercieel directeur bij Bilderberg Hotels. Met het verlengen van het partnerschap zijn ook afspraken gemaakt over investeringen die de leerervaring naar een nog hoger plan brengen. ‘Een van de stappen die we nog willen zetten is op het gebied van duurzaamheid. Denk aan het terugdringen van CO2-uitstoot en voedselverspilling tegengaan’, legt Gilbert uit.

Huiselijke sfeer en dedicated vleugel

Bureau Zuidema is al zestig jaar een begrip in de trainings- en opleidingsmarkt. Inmiddels hebben al meer dan 150.000 hoogopgeleide professionals er een of meerdere trainingen gevolgd, onder andere in de HOI. Een van hen is Albert, change consultant. ‘Het is heel fijn om een huiselijke sfeer en dedicated vleugel te hebben. Het geeft een gevoel van vertrouwen. En wanneer je de living binnenloopt heb je meteen de trainingsmodus aan. Je wordt dus niet gestoord door andere hotelgasten tijdens je training.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!