The Buffalo lanceert on-ground zwembad in EuropaThe Buffalo lanceert on-ground zwembad in Europa
Back Back Nieuws

The Buffalo lanceert on-ground zwembad in Europa

23 augustus 2019

Zwembadproducent THE BUFFALO lanceert zijn eerste zwembad. Dit professionele on-ground zwembad wordt voor zowel de verhuur als verkoop aangeboden. Met een uniek design, plug & play-oplossing en vele features heeft THE BUFFALO het antwoord in huis voor de zomerse dagen.   

Waar veel zwembaden nog altijd traditioneel worden ingegraven, biedt THE BUFFALO een alternatief door het zwembad boven de grond te plaatsen. Dit maakt het zwembad eenvoudig om zowel tijdelijk of permanent te plaatsen, zelfs op plaatsen waar het dus tot voor kort niet mogelijk een zwembad te plaatsen. Het zwembad heeft een basisafmeting van  6 meter lang, 2,5 meter breed, met een diepte van 1.40 meter, maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. Daarnaast is een upgrade van THE BUFFALO beschikbaar, die als extra een jacuzzi bevat.

Strong, bold & brave

THE BUFFALO biedt zwembaden met een uniek design: het zwembad heeft de uitstraling van een stoere, rustieke container, maar is een volledig nieuw, professioneel zwembad met complete installatie. Opgebouwd uit een stabiele constructie van dik staal, inclusief technische ruimte. Bovendien heeft THE BUFFALO als interessante feature een transparant raamwerk, waardoor men van buitenaf in het zwembad kan kijken. Ook een jetstream voor eindeloos zwemmen hoort tot de mogelijkheden.

 Plug, Play & Pool

Het zwembad wordt op de vrachtwagen gezet en dezelfde dag nog gevuld met water en aangesloten door middel van een stekker. De krachtige warmtepomp verwarmd het water in enkele uren. Er kan dus in een mum van tijd gezwommen worden. Door middel van een app is het zwembad op afstand te besturen via een smartphone. Hiermee kan men de LED verlichting aanpassen, jacuzzistralen aan- of uitzetten, maar ook de temperatuur bedienen.

Direct beschikbaar voor verhuur

“Als absolute waterliefhebber was het voor mij de uitdaging om een innovatief en stoer uitziend, maar ook professioneel en betaalbaar zwembad te ontwikkelen”, aldus Jorrit Janmaat, oprichter van THE BUFFALO.

Over THE BUFFALO

THE BUFFALO verkoopt en verhuurt unieke zwembaden in Europa. Door het design en de constructie zijn de professionele zwembaden eenvoudig te (ver)plaatsen, zelfs op locaties waar dat tot voor kort niet mogelijk was. De toepassingen lopen uiteen van campings, B&B’s, hotels, sportscholen, spa centra, vakantieparken, kazernes tot een particuliere tuin. Maar ook op tijdelijke locaties als op festivals, tv-shows, attractie parken, bedrijfsfeesten, huldigingen en scholen. Desgewenst is een onderhoudsabonnement ook mogelijk, zodat de klant geheel ontzorgt is. THE BUFFALO is in het hart van Nederland gevestigd. Meer informatie www.the-buffalo.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!