Bruisend BrusselsBruisend Brussels
Back Back Nieuws

Bruisend Brussels

25 oktober 2022

Het zonnige weer van afgelopen zomer heeft iedereen nieuwe energie gegeven en Brussel straalt!  Dat belooft wat voor het nieuwe meetingsseizoen, dat heel wat evenementen op stapel heeft liggen. Ideaal om inspiratie op te doen voor teambuildings, incentives, groepsbezoeken en conferenties van allerlei aard. Met collega’s een feestje bouwen, je klanten bedanken of prospecten overtuigen: het kan weer.  

Ontdek nieuwe venues in het stadscentrum 

Op de Grote Markt kan je de gloednieuwe en exclusieve zaal Grand-Place 5 privatiseren voor jouw conferentie, teambuilding, receptie of diner.

In het stadscentrum, vlak naast station Brussel-Centraal, opende Sparks de deuren. Je ontdekt er een theaterzaal voor 250 gasten, met vijftien vergaderzalen en een in-house keuken waar gewerkt wordt met lokale & gezonde producten.

En op wandelafstand van het Warandepark opende het Koninklijk Circus de evenementenruimte CLUB, met een capaciteit van 350 personen. 

Doe er nog een nachtje bij 

Kom je naar Brussel? Brei er dan nog een extra nacht aan. Want Brussel lanceerde onlangs de Volume Pass. Daarmee kan je gedurende 48 uur terecht in clubs en andere night-life locaties in het centrum van de hoofdstad.   

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!