Brabantse sterrenchefs serveren worstenbrood Brabantse sterrenchefs serveren worstenbrood
Back Back Nieuws

Brabantse sterrenchefs serveren worstenbrood

07 november 2018

Dit najaar zet Bart Houben van Houben Worstenbrood samen met sterrenchefs Dick Middelweerd, Adrian Zarzo Habraken, Yuri Wiesen en Soenil Bahadoer het worstenbrood als culinair hoogtepunt op de kaart. Receptuur met de handtekening van topchefs, bereid door de ervaren bakkers van Houben, is verkrijgbaar in één Sterrenbox.

Elke chef komt met een eigen signature variant van het klassieke worstenbrood. Een Oosterse twist, een exotische vega variant, een elegante versie met truffel en eekhoorntjesbrood, een pittig Spaans worstenbrood en natuurlijk de klassieker van Houben zelf. Vijfentwintig limited mini worstenbroodjes – Mienekes - samengebracht in één doos. Bart Houben: 'In Brabant zijn we ijzersterk in innoveren en verbinden. Dit willen we ook laten zien met deze samenwerking. De Sterrenbox maakt de smaken van de Michelinkeukens toegankelijk voor het grote publiek. Op deze manier kan iedereen meegenieten van de innovatieve variaties op dit Brabantse erfgoed.'

Sterrenbox

De Sterrenbox is verkrijgbaar bij Houben Worstenbrood en via de bekende horeca groothandels. De vijfentwintig limited mini worstenbroodjes zijn vanaf 1 november leverbaar.

Over Houben

De worstenbroodjes van Houben zijn al meer dan 80 jaar een begrip. In 1935 werd het recept voor het meest smaakvolle worstenbrood bedacht. In de bakkerij werken gepassioneerden en gepensioneerden: met samen ruim 350 jaar aan ervaring. Houben heeft een eigen bakkerij, plus winkel in Eindhoven. De worstenbroodjes zijn te koop in horecagelegenheden, pretparken, beurzen, evenementen en festivals door het hele land.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!