Bouw & Infra Park verlengt partnership PDX ServicesBouw & Infra Park verlengt partnership PDX Services
Back Back Nieuws

Bouw & Infra Park verlengt partnership PDX Services

19 oktober 2018

Sinds 1 januari 2017 is PDX Services de in-businesscateraar op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Zij verzorgen vanaf deze datum alle catering rondom de vele evenementen en congressen die plaatsvinden in het congrescentrum en de evenementenhal ter plaatse. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het campusrestaurant, personeelsrestaurant en voor de bezorgservice bij de bedrijven gevestigd op de bedrijvencampus. Vandaag werd het contract met vier jaar verlengd. Na het zetten van de handtekening werd er geproost op de samenwerking.

Ester Poelhekken, manager Facilitaire Dienstverlening en directeur Erik Kerssies lichten toe: 'We werken al twee jaar succesvol en met veel plezier samen. Onze bedrijfsculturen passen goed bij elkaar. De lijntjes zijn kort en vooral de flexibele houding van alle medewerkers en de hoge kwaliteit van de catering maakt dat we blij zijn met deze verlenging van vier jaar.'

Peter Derix, oprichter en eigenaar en operationeel manager Stan Gruijters van PDX beamen: 'We hebben de afgelopen twee jaar met veel plezier de catering verzorgd op het park. De ene keer voor een vergadering, de andere keer voor een groot evenement. Dat maakt dat we steeds met iets nieuws en passends moeten komen en dat is precies waar we goed in zijn.' PDX Services komt uit Almere en werkt op het Bouw & Infra Park volledig intern. De medewerkers maken gebruik van de aanwezige keukens, de apparatuur en de keukenmaterialen.

Over Bouw & Infra Park | Bedrijvencampus & Congrescentrum

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé trotse thuisbasis voor de infra. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen. In het congrescentrum vinden zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!