Back Back Nieuws

Boudewijn de Waard vertrekt bij Grand Catering

01 maart 2013
Na een dienstverband van 13 jaar heeft Boudewijn de Waard besloten zijn functie als Commercieel Directeur bij Grand Catering per 1 april aanstaande neer te leggen. Boudewijn heeft een uitdaging elders gevonden en zal vanaf heden zijn activiteiten voor Grand Catering beëindigen, ter voorbereiding op zijn nieuwe uitdaging.

Groei
Grand Catering heeft begrip voor de overstap die Boudewijn maakt en wensen hem zeer veel succes in zijn nieuwe functie. In de afgelopen jaren heeft Boudewijn zich nadrukkelijk ingezet voor de groei van Grand Catering en het bewaken en door ontwikkelen van het  profiel. ‘Wij zijn Boudewijn veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet om bij onze relaties verrassende concepten en initiatieven te realiseren met excellente service’, aldus Grand Catering.

Werving
Het verkoopteam van Grand Catering zal zo spoedig mogelijk worden uitgebreid met een ervaren commerciële medewerker, waarvoor deze week de werving zal starten. Het team zal worden aangestuurd door Erik van den Noort, directeur van Grand Catering. Grand Catering is de partycateraar die zich onderscheid op het gebied van duurzaamheid. ‘Wij zijn aangesloten bij het koplopers netwerk van MVO Nederland en cateren volledig klimaatneutraal’, besluit Erik van den Noort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!