Back Back Nieuws

Bos&Bos Catering nieuwe horeca-exploitatant Groningen Airport Eelde

31 augustus 2015
Bos&Bos Catering is met ingang van 1 januari 2016 de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Zowel het restaurant als de zalen zullen eerst een grondige metamorfose ondergaan. Renske Bos: ‘Het restaurant is met name bij de aankomende en vertrekkende passagiers wel bekend. Maar behalve dat beschikt Groningen Airport Eelde ook over diverse prachtige ruimtes, waar zowel zakelijke als particuliere gasten een evenement kunnen organiseren. De capaciteit varieert van 5 tot ca. 300 gasten. Het uitzicht is fantastisch. Wij denken dat wij als bedrijf met meerdere vaste locaties in Groningen en Drenthe onze bestaande en toekomstige opdrachtgevers hiermee een prachtige aanvulling kunnen bieden.’

Puur, lekker en eerlijk
Het aanbod op het gebied van eten en drinken in het restaurant wordt de komende weken verder uitgewerkt. Renske Bos: ‘Puur, lekker en eerlijk eten is wat we onze gasten willen bieden. Als je op vakantie gaat, moet het moment van vertrek al een feestje zijn. Het is dan dus belangrijk dat je op je wenken wordt bediend. Maar ook voor de ‘achterblijvers’ die hun familieleden of vrienden ophalen van het vliegveld, is het fijn als je voorafgaand even lekker kunt genieten.’

‘Tenslotte, niet geheel onbelangrijk, denken wij met het nieuwe concept in het restaurant ook gasten te kunnen bedienen die niet direct gerelateerd zijn aan een vlucht. De locatie is perfect voor mensen die uit Groningen en Drenthe komen en centraal met elkaar willen afspreken. Parkeren kan voor de deur. We hebben er super veel zin in’, sluit Renske Bos af. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!