Binnenkort in Magazine Events: ‘Fysieke ontmoeting komt zonder meer terug!’Binnenkort in Magazine Events: ‘Fysieke ontmoeting komt zonder meer terug!’
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Magazine Events: ‘Fysieke ontmoeting komt zonder meer terug!’

16 juni 2021

‘Als deze crisis iets heeft aangetoond, dan is het dat elkaar fysiek ontmoeten, het spel van verbale en non-verbale communicatie tijdens een ontmoeting, van enorm belang is’, daar is Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels en voorzitter van CLC-VECTA, volledig van overtuigd. Voor Magazine Events spraken wij hem over de fysieke ontmoeting, die volgens Ginjaar misschien nog wel sterker terugkomt dan voor de crisis.

‘Organisatoren zullen zich meer dan vroeger de vraag gaan stellen in welke vorm zij hun evenement gaan aanbieden’, vertelt Erik-Jan Ginjaar. ‘Met hybride en online evenementen zul je ongetwijfeld veel meer deelnemers kunnen bereiken, maar mis je wel de kracht en de sensatie van een live evenement. Mensen gaan toch ook vaak naar een evenement vanwege de reuring, de spontane ontmoetingen en de spanning van het onbekende.

Proefexemplaar?

Benieuwd waarom Erik-Jan Ginjaar er zo van overtuigd is dat we elkaar na corona eerder méér ontmoeten dan minder? Het hele interview lees je in het nieuwe Magazine Events. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan.

Tekst: Rob van Hilten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!