Binnenkort in Events: na evenementenjaar 2020 staat Nederland stevig op de kaartBinnenkort in Events: na evenementenjaar 2020 staat Nederland stevig op de kaart
Back Back Nieuws

Binnenkort in Events: na evenementenjaar 2020 staat Nederland stevig op de kaart

31 oktober 2019

Met SAIL Amsterdam, het Eurovisie Songfestival Rotterdam en de Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt 2020 voor Nederland een bijzonder druk evenementenjaar. Welke voordelen brengen deze mega-evenementen ons land? Wat betekenen ze voor de evenementenbranche en de toerismesector in het bijzonder? In het dossier in Events gaan we uitgebreid in op de kansen voor de desbetreffende steden. Rotterdam rekent na het Eurovisie Songfestival op een jarenlange economische spin-off. Rondom de Grand Prix kent Zandvoort nog een aantal flinke uitdagingen, maar de kansen worden door iedereen omarmt. En de 10e editie van SAIL vaart een heldere koers en belooft een indrukwekkend nautisch spektakel te worden. Een ding is zeker: na 2020 staat Nederland stevig op de kaart!

Magazine Events

Deze teaser is afkomstig uit het komende magazine Events dat half november verschijnt. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!