Binnenkort in Events - La Vuelta Holanda kan zo’n 200 events opleverenBinnenkort in Events - La Vuelta Holanda kan zo’n 200 events opleveren
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Events - La Vuelta Holanda kan zo’n 200 events opleveren

02 juni 2020

Het was de bedoeling dat de eerste drie etappes van La Vuelta werden verreden in de provincies Utrecht en Noord-Brabant. Wellicht wordt dit verschoven naar 2021. De Spaanse wielerronde zal dan worden omgeven door een uitgebreid activatieprogramma met events op veel verschillende locaties.

Het doel: een perfect, veilig georganiseerd en hooggewaardeerd evenement, met een breed en geapprecieerd activatieprogramma, dat een impuls geeft aan duurzaamheid, gezond stedelijk leven, economische ontwikkeling en bestuurlijke en organisatorische samenwerking in beide provincies en in het bijzonder de betrokken gemeenten. De doelstelling leest als een flinke kluif voor de organisatie. Eén van de mensen die zich erin heeft vastgebeten is Rob van Doggenaar, manager van het activatieprogramma van La Vuelta Holanda. Redacteur Wally Cartigny sprak hem vlak nadat er coronamaatregelen zijn genomen die een streep trekken door de oorspronkelijke planning van La Vuelta Holanda.

Proefexemplaar

Benieuwd naar de oorspronkelijke bedoeling en de organisatie van het verdere verloop van La Vuelta Holanda? Het hele interview met Rob van Doggenaar wordt gepubliceerd in het komende magazine Events dat in juni verschijnt. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan.

Door > Mahlee Plekker

Foto > Anne Hamers

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!