Binnenkort in Events: Drie omdenkers kijken vol vertrouwen vooruitBinnenkort in Events: Drie omdenkers kijken vol vertrouwen vooruit
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Events: Drie omdenkers kijken vol vertrouwen vooruit

18 juni 2021

Goed, 2020 is voor velen niet zo gegaan als verwacht, gepland of gehoopt. Veel plannen en initiatieven zijn niet verder gekomen dan het stadium van de tekentafel of de brainstormsessie. Je kunt dan bij de pakken gaan neerzitten, maar je kunt ook eens kijken hoe je van de nood een deugd kunt maken. Omdenken, zeg maar. In het nieuwste Magazine Events lees je de verhalen van drie échte omdenkers!

Ondernemers zagen zich het afgelopen jaar geconfronteerd met een grote streep door de rekening. Toch lieten Corine Berkel van Mood Concepts, Martijn van den Broek, eigenaar Van Ham Tenten en de Rotterdamse ondernemer Frankie Dros zich niet zomaar uit het veld staan. Aan ideeën en initiatieven ontbrak het ze geen van drieën. Zo sprak Corine het adaptieve vermogen van Mood Concepts aan en begon ze zich te oriënteren op online eventplatforms, keek ze naar de mogelijkheden en de ‘look and feel’. Martijn zette zijn personeel bij andere bedrijven aan het werk – afgestemd op persoonlijke capaciteiten en specialismen – en zorgde er zo voor dat iedereen op een zo leuk mogelijke manier aan het werk bleef. En Frankie? Ook hij liet de moed niet zakken en organiseerde een groot gestreamd liveconcert en richt zich – desnoods met meerdere scenario’s – op evenementen als het weer wel kan.

Proefexemplaar?

Benieuwd naar de manier waarop Corine Berkel, Martijn van den Broek en Frankie Dros op een positieve manier door het afgelopen jaar heen hebben weten te slaan? Het hele artikel lees je in het nieuwe Magazine Events. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!