Back Back Nieuws

Big Improvement Day: Positivisme en creativiteit

18 januari 2010
Big Improvement Day op 19 januari 2010, de derde dinsdag van het jaar. In de sombere en donkere winterdagen is er een lichtpuntje voor ondernemers en politici. De Big Improvement Day in de Amsterdam RAI is een dag waar grootse nieuwe ideeën daadwerkelijk een kans krijgen. Positivisme en creativiteit staan centraal en alle bezoekers gaan na dit belevenement naar huis met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.

De senior projectgroep Big Improvement Day 2010 van EuroCollege Hogeschool is een verlenging van de organisatie en participeert daarbij actief op diverse fronten. Op verschillende posities binnen de RAI zijn studenten actief om het de gasten, sprekers en partners van BID zo gemakkelijk mogelijk te maken en ze te voorzien van uitstekende service. De taken lopen uiteen van het registreren van de bezoekers, het faciliteren van speed netwerkmomenten tot bijvoorbeeld het changeren van decorstukken op het podium.

Tijdens de Big Improvement Day staat het positieve centraal. Dit wordt door verschillende sprekers naar voren gebracht. Sprekers als Miles Hilton-Barber (blinde extreme avonturier), Annemarie van Gaal (ondernemer en auteur), Philip Hess (mede-oprichter SENZ Umbrellas) en vele anderen geven dit evenement de allure die het verdient. Ook is in het plenaire programma ruimte voor high-class entertainment.

Tegen het einde van het programma vindt een awardshow plaats. Hier worden de LEF award, ID award, 3e Dinsdag award en de BID award uitgereikt.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!