Back Back Nieuws

Bezoek Ibiza in Eindhoven

02 maart 2016
In het Beursgebouw Eindhoven zal op 12 en 13 maart de zon schijnen, want dan is Ibiza in Nederland voor de 2e editie van de IBIZA Xperience Fair. Ruim 150 bedrijven, 3 grote lounges, 20 DJ’s uit Ibiza en een Ibiza Restaurant brengen de bezoekers met het hoofd in de wolken. Kortom: 2 volle dagen shoppen, eten, drinken én genieten.

Het is voor de tweede keer dat deze grote beurs naar Nederland komt. Vorig jaar had onze hoofdstad de eer, dit jaar is het de beurt aan de lichtstad van Nederland. Een bewuste keuze aangezien er naast heel veel Nederlandse toeristen, ook steeds meer Belgen verliefd op Ibiza zijn geworden. En dat is te merken in de voorverkoopcijfers.

Mysterieus eiland
'Ibiza is een eiland waarvan nog steeds niet genoeg bekend is. En misschien is dat maar goed ook', aldus de organisatie. 'Dit mysterie is juist wat de echte Ibiza liefhebber zo speciaal blijft vinden aan het eiland'. Deze mysterieuze sfeer laat de organisatie zoveel mogelijk terugkomen op de beursvloer van ruim 7.200 m², verdeeld over 2 verdiepingen.

Bezoekers hoeven zich geen moment te vervelen aangezien er voor ieder wat wils is. Van happy hippie tot luxury. Van kleding shoppen tot lekker eten en drinken. Ibiza is genieten en dat kan op deze 2-daagse beurs dan ook zeker. Iedereen die dus zo langzamerhand toe is aan een beetje meer zon of zelfs al de zomer wilt voorproeven is van harte welkom. Meer informatie over de beurs en tickets: ibizaxperience.eu. Iedereen die zijn/haar tickets in de voorverkoop aanschaft, maakt automatisch kans op een 5-daagse VIP reis naar Ibiza.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!